Atlétika
Krizsán Xénia

Abszolút csapatmunka (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2019.08.29 Frissítve: 2019.08.29 Tenisz

Az egyre jobb formában játszó Babos Tímeáról és edzőjéről ír a WTA hivatalos honlapja.

Klubunk teniszezője, Babos Tímea sikerrel vette a US Open selejtezőinek mindhárom körét, majd a főtábla első mérkőzését is megnyerte – igaz, Carla Suárez Navarro az első játszma után sérülés miatt visszalépett.

Remekül érzem magam – értékelt Timi a spanyol teniszező legyőzését követően. – Kezdenek helyükre kerülni a dolgok, nagyon boldog vagyok. Új ember vagyok, újra jól érzem magam a pályán. Elégedett vagyok a játékommal, és bízom benne, ez így is marad.

A következő körben az amerikaiak mindössze 15 (!) éves üdvöskéje, Coco Gauff vár klubunk kiválóságára.

Feltörekvő, nagy tehetség, biztos jó meccs lesz – vélekedett Timi. – Nagy lehetőség, hogy remek helyszínen, népes közönség előtt bizonyítsunk. Ezért játszunk, már alig várom.

Timi új edzője, Michael Joyce igen jó véleménnyel van tanítványáról, aki párosban már sokszor bizonyított, de egyesben gyakran döcög a szekere.

Nagyon okos lány, tisztában van a képességeivel, erősségeivel és gyengéivel. Dolgoztam olyan játékosokkal is, akik nem ismerték önmagukat, minden döntési helyzetben kikérték a véleményemet. Tímea mindenért megküzdött, teniszező családból származik – édesapja játszott, és edzette is –, így nagyon jól érti a játékot.

A teljes, angol nyelvű cikket IDE kattintva olvashatják.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!