Atlétika
Krizsán Xénia

A történet folytatódik

Publikálva: 2019.05.03 Frissítve: 2019.05.03 Labdarúgás női

Irány a döntő.

Tízéves hagyomány.

Csütörtökön este NBI-es csapatunk – egy fordulóval a bajnokság vége előtt – bebiztosította részvételét a bajnoki döntőben, amelynek folytán biztossá vált, hogy esélyünk nyílik ismét a bajnoki aranyért meccselni.

Ezzel a győzelemmel sikerül folytatni egy tíz éve fennálló kék-fehér hagyományt. Női labdarúgócsapatunk tizenkilenc éve íródó történelmében ugyanis nyolc alkalommal arany, ötször ezüst, kétszer pedig bronzérmet szerzett az első osztályban, az elmúlt tíz év során pedig minden estben (!) az első két hely valamelyikén végzett. 
Háromszor az ezüstérmet szereztük meg, hétszer pedig megnyertük a bajnokságot.

A Diósgyőrben aratott magabiztos győzelemnek köszönhetően ez a tendencia folytatódhat, hivatalosan is ringbe szálltunk a címvédésért, a kilencedik NBI-es bajnoki aranyérmünkért. 

Tizenhét év, tizenöt ilyen, vagy olyan színű érem az élvonalban, számos a klub színeiben futballozó legenda, mint Pucsek Erzsébet, Bangó Mónika, Várkonyi Orsolya, Jakabfi Zsanett, Gál Tímea, Rothmeisel Dóra, Szabó Ildikó, Czúder Ágnes, Vágó Fanni, Csiszár Henrietta, Sipos Hajnalka, Smuczer Angéla, Pádár Anita és még sokan mások, valamint a maiak, akik csütörtökön este hűek maradtak a hagyományokhoz, és harcba szálltak a kilencedik bajnoki aranyéremért.

HAJRÁ MTK!

A történet folytatódik

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!