Tenisz
Piros Zsombor

A szezon rangadójára készülnek Törökbálinton

Publikálva: 2015.03.19 Frissítve: 2015.03.19

Szombaton délután igazi rangadót rendeznek Törökbálinton, ahol az NB I/B Nyugati-csoportjának első két helyezettje találkozik egymással. Az MTK Törökbálint a másodosztály bajnoki címvédőjét, a Bonyhádot látja vendégül. A mérkőzés 17:00 órakor kezdődik a Törökbálint Sportcentrumban.

A tavaly bronzérmet nyert MTK a legutóbbi szezonban mindkétszer legyőzte a bajnoki címig jutó Bonyhádot, a most folyó pontvadászat során viszont az első találkozáskor simán győzött a tolna megyei gárda. Évek óta nagy csatákat vív egymással a két alakulat, amely ezúttal is a Nyugati-csoport tabellájának első két helyét foglalja el. Mindezt úgy, hogy a vesztett mérkőzések számát tekintve azonosan állnak, mindkét csapat 3 vereséget szenvedett el idáig. Ennek a mutatónak az értékét jelzi, hogy a pillanatnyilag harmadik helyen álló Bajai Bácska már 8 vereségnél tart.

Nem túlzást tehát kijelenteni, hogy az NB I/B két top csapatának találkozóját láthatja szombaton délután a nagyérdemű közönség.

A rendezők ezúttal is gondoskodnak arról, hogy a szünetben se unatkozzanak a nézők. A félidőre a Tornádó Hungary Egyesület „Les Petites Fleurs elnevezésű akrobatikus rock & roll csoportja látványos előadással készül, a harmadik negyed után pedig az első szünetben kisorsolt néző pénzdíjas (50 ezer Ft) félpályás dobással próbálkozhat.

A szurkolókra mindig nagyon számítanak az MTK Törökbálint játékosai, a Bonyhád elleni meccsre pedig ez hatványozottan igaz, így szombaton minden kék-fehér drukkert vár, a szezon egyik legnagyobb kosárlabda rangadója.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!