Kézilabda
Poczetnyik Luca

Sikerre éhezve

Publikálva: 2020.08.20 Frissítve: 2020.08.20 Torna

Az MTK Budapest kétszeres olimpikon tornásza, Böczögő Dorina kisebb vállműtét után folytatja a felkészülését.

Korláton és talajon is új elemekkel, továbbá átalakított gerendagyakorlattal készül az őszi versenyekre klubunk kétszeres olimpikon tornásza, Böczögő Dorina, aki túl van egy kisebb vállműtéten is.

A válogatott versenyző elmondása szerint már igencsak időszerű volt a beavatkozás, hiszen csaknem egy éve érez kisebb-nagyobb fájdalmat a testrészében. Az operáció annyira sikeresnek bizonyult, hogy az azt követő harmadik napon megkezdte a rehabilitációt, amellyel azóta is szépen halad, fokozatosan edz, és készül a visszatérésre.



A sportolónő a pandémia miatti versenyszünetben sem állt le, mindennap edzett, ennek köszönhetően két hét alatt minden elem és gyakorlat teljesen visszajött. Dorina már nagyon várja, hogy teljes erőbedobással készüljön, hiszen a hosszú szünet után szeretné téthelyzetben is megmutatni magát.

– Őszintén szólva már nagyon várom, hogy teljes intenzitással edzhessek, na, meg persze a versenyek miatt is izgatott vagyok. Azt vettem észre, nemcsak magamon, hanem a társaimon is, hogy mindenki nagyon ki van éhezve a sikerre, a tornára, és arra, hogy újra megmutassuk és megmérettessük magunkat. Bízom abban, hogy az őszi versenyeket már biztonsággal meg lehet tartani.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!