Atlétika
Nemes Rita

A pillanatnyi forma dönthet

Publikálva: 2017.04.13 Frissítve: 2017.04.12 Kézilabda

Nehéz meccsre számít Golovin Vlagyimir.

A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában a Mosonmagyaróvári KC SE otthonába látogat az MTK Budapest.

Mindkét csapat önbizalommal telve várhatja a pénteki összecsapást: Varga József tanítványai Debrecenben tudtak nyerni múlt héten, a kék-fehérek pedig az Érd ellen szereztek pontot.

– Nem igazán lehet hiányérzetem, talán a befejezéseknél koncentrálhattunk volna kicsit jobban – idézte fel a szombati találkozót Golovin Vlagyimir, az MTK Budapest vezetőedzője. – A második félidőben kapkodóan játszottunk, olyan ziccereket rontottuk, amilyeneket az elsőben még magabiztosan értékesítettük.

Nagypénteken azonban egy egészen más mérkőzés vár a kék-fehérekre: a 13. helyezett Mosonmagyaróvár otthonába látogatnak. A két együttes őszi meccsét 29-25-re az MKC nyerte, ez is jól mutatja, még véletlenül sem szabad félvállról venni Dombi Lucáékat.

– Izgalmas mérkőzés volt, az első félidőben már hét góllal is vezetett a Mosonmagyaróvár. Aztán a második félidőben egyenlíteni tudtunk, sőt, a vezetést is átvettük, de ezt követően jött egy újabb hullámvölgy, és veszítettünk.

A kék-fehérek szeretnék visszaszerezni az ősszel elveszített két pontot, ehhez azonban el kell kerülniük az Elektromos Csarnokban vétett hibákat.

– Nagy szükségünk lenne a két pontra, de tisztában vagyunk vele, hogy a Mosonmagyaróvárnak is nagyon fontos ez a meccs. A pillanatnyi forma döntő lehet, hogy épp melyik csapat tud jobban koncentrálni – vélekedett Vova. – És persze nem szabad olyan rosszul kezdenünk, mint az ősszel, fontos lenne, hogy végig nyomás alatt tudjuk tartani az ellenfelet.

A pénteki mérkőzés játékvezetői Hargitai Gábor és Markó Gábor lesznek.

2017. április 14. 18:00 Mosonmagyaróvári KC SE – MTK Budapest; K&H női kézilabda liga mérkőzés, UFM Aréna (9200 Mosonmagyaróvár, Kapucinus utca)

 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!