Atlétika
Krizsán Xénia

A nagyon hiányzó láncszem

Publikálva: 2016.01.24 Frissítve: 2016.01.24 Kézilabda

Wolf Alexandrával beszélgettünk a sérüléséről, és a csapat szezonjáról.

Wolf Alexandrával Székesfehérvárról hazafelé, a buszon beszélgettünk. Szani – ahogy csapattársai hívják – készségesen válaszolt minden kérdésre. Még arra is, amelyet valószínűleg ezerszer hallott az utóbbi pár hónapban.

– Nagyon jól haladok, köszönöm szépen – kezdi, mikor a rehabilitációja felől érdeklődünk. – Most négy hónapos a térdem sérülése, speciális gyógytornára járok, úgyhogy szépen jön vissza rá az izom. Olyan helyekre is, ahol azelőtt nem is volt! – teszi hozzá nevetve.

Jó ezt hallani! Teljesen nyilvánvaló, Szaninak a pályán a helye, a társai között. A fentiek után magától értetődik a következő kérdés.

Mikorra várható a visszatérésed?

– Nagyjából a rájátszásra, akkor telik le a hatodik hónap. Nagyon szeretnék már játszani! – bár a mosoly továbbra sem olvad le az arcáról, mégis bujkál némi szomorúság, vágyódás a hangjában.

A jókedv, a mosoly, és a nevetés már szinte a védjegyévé vált, és ezen az elmúlt hónapok megpróbáltatásai sem változtattak. Sérülése ellenére is követi a csapatot, hangos szóval buzdítja társait akár a lelátón, akár a kispadon foglal helyet:

– Nagyon sokat javultunk a tavalyi évhez képest, még úgy is, hogy sok új játékos érkezett, akiket be kellett építeni Vova (Golovin Vlagyimir, vezetőedző – A szerk.) rendszerébe. Alapvetően szerintem egyre jobbak vagyunk, és bár még vannak hullámvölgyek, azon dolgozunk, hogy ezek minél ritkábban jöjjenek elő. 

Akkor a felsőházi rájátszásban találkozunk? – kérdezem reménykedve.

– Egyértelműen – válaszolja, a fent említett széles mosoly kíséretében. Neki elhiszem.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!