Karate
Hárspataki Gábor

A Nagy Sportágválasztón képviselték klubunkat sportolóink

Publikálva: 2022.05.31 Frissítve: 2022.05.30 MTK Budapest

Az MTK Budapest karate- és röplabdaszakosztálya is részt vett az eseményen.

Idén május 27-28. között rendezték Budapesten a Nagy Sportágválasztót. Az eseménysorozat 2007 óta létezik, melynek célja, hogy a látogatók is kipróbálhassák az egyes sportágakat, mellyel megkönnyítik kicsik és nagyok számára a döntést, hogy melyik sportot válasszák.

A kezdetekben csupán húsz sportág képviseltette magát, míg napjainkban már több mint száz sport csatlakozott a rendezvényhez, mely nemcsak sportágakkal, de helyszínekkel is bővült, ugyanis a fővároson kívül már több vidéki nagyváros is csatlakozott az eseményhez.

Az MTK Budapest sem hiányozhatott a hétvégi rendezvényről, ugyanis karate- és röplabdaszakosztályunk is részese volt a két napnak, ahol megismertették, valamint reményeink szerint elcsábították az érdeklődő fiatalokat, hogy válasszák a kék-fehérek egyik szakosztályát.

Röplabdázóink a Magyar Röplabda Szövetség standjánál osztották a szórólapokat, a röplabdahálóknál bemutatták és segítették az érdeklődőket, illetve mindkét napon három-négy kislány és Tüske Bence, illetve Pető Rita edzők képviselték a szakosztályt. A karateszakosztály részéről is többen a helyszínen voltak, és mindenki számára lehetőséget biztosítottak, hogy kipróbálják a sportágat.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!