Tenisz
Fucsovics Márton

A legfontosabb, hogy magunkra koncentráljunk

Publikálva: 2016.04.15 Frissítve: 2016.04.15 Röplabda

Lutter Lizával, az MTK Budapest röplabdacsapatának feladójával és kapitányával beszélgettünk a Gödöllő elleni párharc előtt.

Lutter Liza négy évig erősítette a TEVA-Gödöllői RC csapatát, mielőtt tavaly nyáron az MTK Budapesthez igazolt volna. Szombaton egykori csapattársaival, sőt, lakótársával találkozhat az ötödik helyért folytatott párharc első meccsén.

– Tartod a kapcsolatot a volt csapattársaiddal?

– Négy évet töltöttem Gödöllőn, és ez idő alatt elég sokat változott a csapat, főleg tavaly, és tavalyelőtt. Ez már nem egészen az a gárda, amelyikben én játszottam, de azért pár emberrel még tartom a kapcsolatot, sőt, a lakótársam, Bánlaki Mária is a Gödöllőben játszik.

– Örültél, hogy a Gödöllővel játszunk, vagy szívesebben választottad volna a Nyíregyháza együttesét?

– Igazából örültünk, hogy a Gödöllővel játszhatunk. Egyrészt közelebb van, mint Nyíregyháza, és bizony nem könnyű négy-öt óra utazás után pályára lépni, teljesen idegen csarnokban. Másrészt amúgy is jobban fekszik nekünk a gödöllőiek játékstílusa.

– Mire kell odafigyelnetek szombaton?

– A legfontosabb, hogy magunkra koncentráljunk, és hogy a saját játékunkat tudjuk játszani. Úgy érzem, nagyon motiváltak és felkészültek vagyunk, ha meg tudjuk őrizni a jelenlegi csapategységet, és tudunk egymásért küzdeni, akkor legyőzhetjük a Gödöllőt.

– Mennyi esélyt adsz magatoknak az ötödik hely megszerzésére?

– Ha a tudásunknak megfelelően játszunk, és betartjuk a taktikát, akkor nem lehet probléma.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!