Kézilabda
Török Lilly

A kupára készülünk

Publikálva: 2018.10.27 Frissítve: 2018.10.27 Röplabda

Szombaton a Palota RSC, szerdán a DVTK látogat a Városmajorba.

A női röplabda NB I 5. fordulójában csapatunk a Palota RSC-t látja vendégül a Városmajorban. Tóth Gábor együttese legutóbb hétfőn, a Balatonfüred otthonában lépett pályára – és nyert 3:1-re.

A Balatonfüred elleni mérkőzés reálisan tükrözte az erőviszonyokat – szögezte le vezetőedzőnk. – A legfontosabb tanulság számunkra, hogy a szettek elején megszerzett előnyünket jobban meg kell becsülnünk, nem adhatjuk le ilyen könnyedén, mint tettük hétfőn. Ezzel jelentősen megkönnyíthetjük a saját dolgunkat.

Szombaton az NB I Liga 7. helyén álló Palota RSC-t fogadjuk, amely a nyitófordulóban – némi meglepetésre – legyőzte a TFSÉ-t.

A Palota ellen igyekszünk tökéletesíteni az alapjátékunkat, ez az elsődleges cél. Ezzel együtt természetesen kötelező a győzelem, sőt, a három pont megszerzése. Nem könnyíti meg a helyzetet, hogy közvetlenül előttünk lépnek pályára juniorjaink, illetve, hogy szerdán újabb fontos meccs vár ránk.

Szerdán a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a DVTK látogat a Városmajorba. A borsodiak 3:0-s előnyből várhatják a második összecsapást, így csapatunk ezúttal nem hibázhat.

A szombati meccset a DVTK elleni felkészülésnek rendeljük alá. A szerdai találkozó – reményeink szerint – aranyszettben fog eldőlni, annak pedig speciális lélektana van. A Palota ellen is többnyire azok kapnak lehetőséget, akik szerdán játszanak majd, esetleg az eredmény alakulásától függően cserélhetünk egy-két poszton menet közben.

A szombati mérkőzésen Vigh Andrea és dr. Árpás Krisztina fújja a sípot.

2018. október 27. 17:00 MTK Budapest–Palota RSC (NB I Liga, 5. forduló); MTK Budapest Röplabdacsarnok (1122 Budapest, Szamos utca 2/C.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!