Atlétika
Nemes Rita

A Gedeon-program győzteseit köszöntötték (GALÉRIA)

Publikálva: 2021.05.04 Frissítve: 2021.05.04 MTK Budapest

Tóth Lili, Varga Lujza és Nagy Marcell nyerte a közönségszavazást.

Bár a Blue&White Party a koronavírus-járvány miatt 2021-ben elmaradt, a Baráti Kör remek kezdeményezése, a Gedeon-program továbbra is él. A szurkolói szervezet 2017 óta minden évben igyekszik anyagilag támogatni klubunk legtehetségesebb utánpótláskorú sportolóit, akiket a szakosztályok jelölhetnek a díjra, a kék-fehér szimpatizánsok pedig a legnépszerűbb közösségi portálon szavazva dönthetnek a győztesek kilétéről.

A Baráti Kör elnöke, Pandzarisz Sándor, valamint az elnökség két tagja, Ajtai Péter és Bodrogi Tamás hétfő délután köszöntötte az idei győzteseket: a sakkozó Tóth Lilit, a ritmikus gimnasztikázó Varga Lujzát, illetve a rúdugró Nagy Marcellt. Az ünnepségen részt vett, és a sportolóknak ajándékkal kedveskedett klubunk elnöke, dr. Deutsch Tamás is.
A Baráti Kör mindig is két dologról volt híres: egyrészt, hogy – minden ellentétes híresztelés ellenére – nem csak a labdarúgás érdekli, másrészt, hogy támogatja mindazokat a tehetségeket, akik nem „csak” a jelenben érnek el sikereket, de akikre majd a távoli jövőben is Hidegkuti Nándorokként, Tordasi Ildikókként, vagy éppen Wichmann Tamásokként tudunk emlékezni – vélekedett klubunk elnöke.

A Baráti Kör ezt követően külön köszöntötte klubunk altétika-szakosztályának elnökét, Somogyi Jánost, aki 2020-ban szenior világbajnoki címet szerzett magasugrásban, 1.89-es eredménnyel.

A Gedeon-program 2021-es díjazottjai:
1. Tóth Lili (sakk)
2. Varga Lujza (ritmikus gimnasztika)
3. Nagy Marcell (atlétika)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!