Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

A célegyenesbe fordulva

Publikálva: 2016.05.21 Frissítve: 2016.05.20

A kék-fehérek felnőtt együttesei izgalmas napok elé néznek, valamennyi csapatunk aktuális bajnoki sorozata végéhez közeledik.

Az előttünk álló három napban, hat kék-fehér alakulatnak is szurkolhatunk. Szombaton három, vasárnap kettő, míg hétfőn egy összecsapáson láthatjuk lányainkat és fiainkat. Lássuk kronológia sorrendben!

Szombaton este kezdődik a nagyüzem, amikor egyidőben, három csapatunk is megkezdi létfontosságú összecsapását. Férfi vízilabdázóink, női kosárlabdázóink, valamint kézilabdázóink meccsén is este hat órakor indul útjára a labda.

Az MTK 1888 vízilabdacsapata, a szegedieket fogadja Leányfalun. Petz Gábor fiai, az OB I/B, 15-20. helyéért játsszák összecsapásukat, és az ötödik fordulóban a győzelem reményében ugranak medencébe a Csongrád megyeiek ellen, akik a rájátszásban még nem szereztek pontot. Az elmúlt hétvégén, a kék-fehéreknek nem sok hiányzott ahhoz, hogy Kaposvárról bravúrgyőzelemmel térjenek haza, de végül 10-10-es döntetlennel zárult a mérkőzés, most nem szabad hibázni.

2016. május 21. 18:00 MTK 1888 – SZTE EHÖK SE.

Az MTK Budapest női kosárlabdacsapata Nyíregyházán lép pályára. Sztevan Csupics lányai az NB I/B két győzelemig tartó döntőjének első összecsapásán, a Városmajorban, fölényes győzelmet arattak a nyírségiek ellen, szemernyi kétséget sem hagyva azzal kapcsolatban, melyik a jobb csapat, és már csak egy lépésre vannak a hőn áhított bajnoki címtől, amivel a parketten is kivívhatják a megérdemelt feljutást. Ezt a lépést meg kell tenni szombat este Nyíregyházán.

2016. május 21. 18:00 Nyíregyházi Kosársuli – MTK Budapest.

Az MTK Budapest női kézilabdacsapata, a K&H liga alsóházi rájátszásának utolsó – hatodik – fordulójában a békéscsabaiakat fogadja az Elektromos csarnokban (Budapest XIII. kerület, Népfürdő utca 18-20.). Golovin Vlagyimir lányai a 9-12. helyért meccselnek, eddigi találkozóikon három győzelem, és egy-egy döntetlen, valamint vereség a mérleg. A zárófordulónak komoly a tétje, ahhoz, hogy csapatunk a kilencedik helyen zárja a szezont, feltétlenül győzni kell. A találkozóra ingyenes a belépés.

2016. május 21. 18:00 MTK Budapest – Eubility Group Békéscsabai ENKSE.

Térjünk rá vasárnapra, amikor férfi labdarúgóinknak és kosárlabdázóinknak is szurkolhatunk!

Az MTK Budapest II. csapata délelőtt 11:00 órakor lép pályára a BKV Előre, Sport utcai pályáján. Az NB III. nyugati csoportjának harminckettedik játéknapján a mosonmagyaróváriakat fogadják Pölöskei Gáborék. Az elmúlt hétvégén a rossz sorozat megszakadt, három, szerzett pont nélküli megvívott összecsapás után elhoztuk a három egységet Csepelről. Nem vár könnyű összecsapás a kék-fehérekre, az óváriak komoly játékerőt képviselnek, de fiataljaink is képesek bravúrokra, jó kis meccs várható.

2016. május 22. 11:00 MTK Budapest II. – Mosonmagyaróvári TE 1904.

Az MTK Törökbálint együttese este hat órakor, Debrecenben lép pályára. Férfi kosárlabdacsapatunk az NB I/B rájátszásában, az 5-8. helyért vívja harmadik összecsapását. Az első találkozón Szarvas Gábor fiai harmincpontos vereséget szenvedtek a cívisvárosban, a másodikon pedig harminchárommal nyertek Törökbálinton. Az egyik fél, két győzelméig tartó párharc vasárnapi találkozóján feltétlenül győzniük kell fiainknak, hogy a folytatásban megcélozhassák az ötödik helyet.

2016. május 22. 18:00 Debreceni EAC – MTK Törökbálint.

És következzen a hétfő, ahol női labdarúgóink veszik át a főszerepet!

Az MTK Hungária FC lányai délután fél hatkor, a finálé második találkozóján lépnek pályára a BKV Előre SC, Sport utcai pályáján. A Jet-Sol liga NB I. döntőjének első összecsapásán, az MTK Hungária FC a Ferencvárosi TC vendége volt, és ugyan kétgólos hátrányból talpra álltak lányaink, de végül hihetetlen balszerencsés körülmények között, az utolsó percben, szögletből kapott góllal szenvedtek 3-2-es vereséget. Medgyes Péter lányainak most nem szabad hibázni, nyerni kell!

2016. május 23. 17:30 MTK Hungária FC – Ferencvárosi TC

Hajrá lányok, hajrá fiúk, hajrá MTK!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!