Atlétika
Endrész Klaudia

Esport: Szimulátorosaink értékelik a teljesítményüket

Publikálva: 2021.05.28 Frissítve: 2021.05.28 eSport

Lőrinczy Roli és Mák Atis Szardínia szigetén, Török Levy Németországban ült autóba.

Lőrinczy Roli és Mák Atis csütörtökön a TRM által rendezett sorozatban csaptak össze riválisaikkal a különböző kategóriákban. A tízperces kvalifikációt követően kétszer nyolc kört kellett a pilótáknak teljesíteniük. A nürburgringi specialista Török Levy pedig május 24-én küzdött meg a hírhedt német pályával.

TRM Gran Turismo GR3 Bajnokság – Pro csoport (10. forduló)

Lőrinczy Roland

– Nem sikerült úgy a felkészülés, ahogyan szerettem volna. Az időmérőn ennek következtében gyengébb kört sikerült futnom, így a mezőny végéről kellett rajtolnom. A futamon az indulást követően igyekeztem kimaradni az olykor ütközésekkel záruló harcokból, célom a jó helyezkedés volt. Utóbbi segített abban, hogy a nyolcadik helyen érjek célba mindkét versenyen. Választott autóm a Mercedes AMG volt, amely az összes keveréken kiválóan működött. A tempója hagyott kívánnivalót maga után, de a stabilitása kárpótolt. Ellenfeleim rendkívül sportszerűen és magas szinten versenyeztek. Elégedetten szálltam ki cockpitemből.

TRM Gran Turismo GR3 Bajnokság – Pro-Am csoport (10. forduló)

Mák Attila

– Az első versenyem jól sikerült, a pole pozícióm után végig az élen haladtam, és elsőként értem célba. A második futamon a harmadik helyen végeztem, ahol több alkalommal is megcsúsztam. Összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel. A Jaguarra esett a választásom, ami beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Könnyen kezelhető, gyors az egyenesben, és ami a legfontosabb számomra, hogy stabil féktávon, illetve kigyorsításon is.

Green Hell Multiclass Bajnokság (3. forduló)

Török Levente

– A Green Hell Multiclass Bajnokságban az eddigi három forduló egész jól sikerült annak ellenére, hogy a második versenyen nem éreztem megfelelően az autómat. Többször is hibáztam, így nem is tudtam a tervezett helyezéseket elérni. Ahogy a kvalifikációk, a versenyek is szorosak voltak. Remélem, a hétfői utolsó fordulóban fel tudok állni a dobogóra.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!