Tenisz
Fucsovics Márton

Hírek

Karate 2024.03.01 Karate: érmesek köszöntése (GALÉRIA)

Karate: érmesek köszöntése (GALÉRIA) Az MTK Budapest sportszolgáltatási- és kommunikációs osztályának munkatársai köszöntötték a korosztályos Európa-bajnokságon dobogós helyen végzett sportolókat.

Ritmikus gimnasztika 2024.03.01 Ritmikus gimnasztika: sorsoltak az Európa-bajnokságra

Ritmikus gimnasztika: sorsoltak az Európa-bajnokságra Az Európai Torna Szövetség (EG) megtartotta a májusi ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság sorsolását, ahol az is kiderült, az olimpiai kvótás, vb-bronzérmes Pigniczki Fanni mikor lép szőnyegre a Magyar Torna Szövetség (MATSZ), a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség (MRGSZ) a HM Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség (NRÜ) szervezésében megrendezésre kerülő kontinensviadalon.

Vívás – kard 2024.03.01 Vívás: már kvótásként kardozhatnak

Vívás: már kvótásként kardozhatnak Hétvégén Szatmári András egyéniben és csapatban a padovai világkupaversenyen lép pástra.

Kézilabda 2024.03.01 Kézilabda: Koronczai Petra túl van második térdműtétjén

Kézilabda: Koronczai Petra túl van második térdműtétjén Balátlövőnket egy hete operálták meg Tatán.

Kézilabda 2024.02.29 Kézilabda: egy győzelemmel és egy vereséggel indult a felsőház az U15 számára

Kézilabda: egy győzelemmel és egy vereséggel indult a felsőház az U15 számára A Ferencvárosi TC és a Hort S.E. ellen kezdtük meg a felsőházi küzdelmeket.

Cselgáncs 2024.02.29 Cselgáncs: Tóth Krisztián célja a világbajnoki cím és az olimpiai érem (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Tóth Krisztián célja a világbajnoki cím és az olimpiai érem (LAPSZEMLE) Klasszis cselgáncsozónk, az olimpiai bronzérmes Tóth Krisztián (-90 kg) az M4 Sportnak nyilatkozott arról, hogy a világbajnoki arany és az olimpiai érem megszerzése tartozik a nagy céljai közé.

Cselgáncs 2024.02.29 Cselgáncs: Tóth Krisztián utódait neveli Pánczél Gábor (VIDEÓ)

Cselgáncs: Tóth Krisztián utódait neveli Pánczél Gábor (VIDEÓ) A magyar cselgáncsválogatott korábbi szövetségi kapitányának, Pánczél Gábornak edzői pályafutása egyik legnagyobb sikere volt, amikor tanítványa, Tóth Krisztián bronzérmes lett a tokiói olimpián. Az MTK Budapest vezetőedzője többek között erről, tréneri pályájának kezdeti időszakáról, valamint az utánpótláskorú dzsúdósok neveléséről is beszélt a Héraklész-program videójában.

Karate 2024.02.29 Hárspataki Gábor az Év Sportolója lett, sportvezető munkáját elismerő díjat kapott Deutsch-Lazsányi Erika

Hárspataki Gábor az Év Sportolója lett, sportvezető munkáját elismerő díjat kapott Deutsch-Lazsányi Erika Hatvannégy kiemelkedő sportolót díjazott gáláján a Nemzeti Versenysport Szövetség

Kosárlabda női 2024.02.29 Kosárlabda: Szabó Fanni ismét a legjobbak között

Kosárlabda: Szabó Fanni ismét a legjobbak között A TFSE-MTK Budapest kiválósága, Szabó Fanni – a DVTK elleni remek teljesítményének köszönhetően – bekerült a forduló válogatottjába az NB I/A-csoportban.

Vívás – tőr/párbajtőr 2024.02.28 Vívás: Európa-bajnoki hatodik a fiú párbajtőrcsapat

Vívás: Európa-bajnoki hatodik a fiú párbajtőrcsapat Somody Somáék hatodik helyen zárták a kontinensviadalt.

« Előző oldal 2526272829303132333435 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!