Karate
Hárspataki Gábor

1v1-es tornát szervez a Honvéd esport. Rajt február 2-án, kedden

Publikálva: 2021.02.02 Frissítve: 2021.02.02 eSport

1v1-es esportolóink meghívást kaptak a Honvéd esport által szervezett versenyre, ahol a magyar FIFA mezőny elitje csaphat össze. Szakosztályunkat Majorosi Krisztián és Kiss Ákos képviseli.

A Honvéd esport csapatának nagydumás kommentátoráról, Horti Gáborról elnevezett kupára invitálták meg szakosztályunkat.

Az „A” csoportban a DVSC, a Veszprém és a szervező Honvéd gárdája mérkőzik meg egymással. Játékosaink a „B" jelű kvartettbe kerültek, ahol az Esport Szombathely és az Illés Akadémia Spirit lesz vetélytársuk. A tornán két platformon csapnak össze a felek, miután PlayStation 4 és Xbox konzolon is egy-egy játékos képviseli egyesületét.

Csapatunkból Majorosi Krisztián és Kiss Ákos vesz részt a kupán, hiszen 2020-ban mindketten komoly sikereket értek el 1v1-es tornákon. Majorosi Krisztián többek között a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál és a HUNESZ Masters FIFA küzdelmeit nyerte meg, Kiss Ákos pedig a K&H e-kupa FIFA 21 1v1 tornájának amatőr kategóriájában volt megállíthatatlan. Érdekesség, hogy a meghívott versenyzők közül itt is Majorosi bizonyult a legjobbnak.

Esportolóink február 4-én 18:40-től debütálnak a sorozatban az Esport Szombathely gárdája ellen. Az első összecsapást követően pedig maradunk a képernyőn, hiszen 19:20-kor az Illés Akadémia Spirit lesz ellenfelünk.

Az elődöntők, és a döntő egymást követően, február 7-én, vasárnap kerülnek megrendezésre. A Final Four 18:00-kor, a döntő párharc pedig 20:00-kor veszi kezdetét.

Minden meccset a ITT tekinthetnek meg az érdeklődők.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!