Atlétika
Nagy Marcell

12-0, ám van még min javítani

Publikálva: 2015.10.10 Frissítve: 2015.10.10 Jégkorong

A kiütéses siker ellenére, az edző még lát hibákat.

Csütörtökön a tabella jelenlegi sereghajtóját fogadta kölyök jégkorongcsapatunk Pesterzsébeten. A KSI magabiztosan győzedelmeskedett két hete a Veszprém felett, így papírforma szerint „sima hazai' győzelmet vártunk, hisz a KSI-t mi 10 góllal vertük. Természetesen egy percig sem becsültük le ellenfelünket, és próbáltunk már az elejétől nyomást gyakorolva, megszerezni a vezetést.

A gól nem is váratott magára; a 3. és 4. percben Rácz és Timkó réven jöttek is a találatok, majd a 9. percben Timkó ismét betalált. A 13. és 17. percben Altorjai duplázott, majd Timkó harmadik gólját érte el a 27. percben. Az első kölyökmeccsét játszó Németh Józsefnek is sikerült gyönyörű gólt lőnie, Rácz pedig belőtte a játékrész utolsó gólját, igy 8:0-ás állásnál mentünk neki az utolsó harmadnak.

Már a harmad elején a 42.percben Rácz is mesterhármast ért el, és Sipos is újabb pontot szerzett magának, illetve Timkó meglőtte negyedik gólját. A mérkőzés utolsó találatát Fodor Dávid jegyezte, ezzel beállítva a 12:0-ás végeredményt.

Bár magabiztos győzelmet arattunk, de az eredmény nem mutatja hűen a játék képét, mert a görcsös góllövési kényszer miatt, kevesebb találatot szereztünk, mint amennyit lehet volna! Szombaton a tabella 3.helyén álló Zalaegerszeg csapatát fogadjuk, és az biztosan nem lesz sétagalopp!

Gólok: Timkó 4(4), Rácz 3(3), Altorjai 2(1), Németh 1(3) Sipos 1(3), Fodor D 1(1), Fodor A (2), Wilhelem (2), Kővári (1), Kovács D (1)

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!