Kézilabda
Kekezovity Anna

Elnöki látogatás a karatékáknál (GALÉRIA)

Publikálva: 2015.02.02 Frissítve: 2015.02.01 Karate

Háromnapos edzőtábort tartott a hétvégén az MTK Karate szakosztálya. A pénteki nyitó edzésen Deutsch Tamás, a Magyar Testgyakorlók Körének elnöke is betekintett a szakosztály munkájába.

Az edzőtábor utolsó állomása volt a jövő hétvégén kezdődő korosztályos Európa-bajnokságnak, melyen a szakosztály hat fővel (Hárspataki Gábor, Sterck Laura, Győriványi Renáta, Czagány Dóra, Vécsei Balázs, Előd Máté)  képviselteti magát Zürichben. A nyitó edzés alkalmából Deutsch Tamás is meglátogatta a szakosztályt. Rövid beszédében köszöntötte a versenyzőket és edzőiket (Fischer Mihály, Büchler Zsolt, Fischerné Miklós Nikolett) és sikeres felkészülést, versenyzést kívánt, illetve gratulált a Brüll Alfréd Akadémia két új karatés tagjának, Sterck Laurának és Hárspataki Gábornak. 

A köszöntő után az elnök, S. Kovács Ádám szakosztály-igazgató társaságában figyelte a tehetséges versenyzők látványos technikáit. 

A szombat-vasárnapi edzésnapokra szlovákiából érkeztek a korosztályos Eb-n induló- válogatott versenyzők, hogy az MTK sportolóival közösen készüljenek a kontinensviadalra.

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!