Keresés

Továbbra is kék-fehérben (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.01.10 Frissítve: 2018.01.10 Kézilabda

Vezetőedzőnk és három alapemberünk is hosszabbított.

Golovin Vlagyimir, csapatunk vezetőedzője szerződést hosszabbított a klubbal, és három alapemberünk, Karnik Szabina, Slakta Petra és Termány Rita is az MTK Budapestet erősíti a 2018/19-es szezonban is.

Nagyon örülök, hogy a lányok elfogadták az ajánlatunkat – mondta Vova, aki 2015 tavaszán ült le az MTK kispadjára. – A legmeghatározóbb játékosokkal kezdtük a tárgyalásokat, de lesznek még továbbiak is. Nem szeretnénk lecserélni a csapatot, persze biztos lesz, aki maradna, mások pedig mennének. Pár igazolással még erősítenénk, hogy fel tudjunk zárkózni a középmezőnyhöz.

Karnik Szabina 2017 nyarán érkezett Dunaújvárosból, és szinte azonnal alapemberévé vált a csapatnak. Szacsa az elmúlt fél szezonban 13 mérkőzésen 80 góllal hálálta meg Golovin Vlagyimir bizalmát, ő a csapat házi gólkirálya, de az összesített bajnoki góllövőlistán is az előkelő, ötödik helyen áll.

Slakta Petra 2016 nyarán igazolt hozzánk a DVSC-ből. Petya az első perctől kezdve kihagyhatatlan tagja a csapatnak, sőt, a 2016/17-es szezonban őt választották az „Év játékosának”. 43 mérkőzésen 59 gólt szerzett kék-fehérben.

Termány Rita előbb kölcsönbe került hozzánk fél évre, a Dunaújvárosból, majd 2016 novemberében végleg MTK-s lett. Rita valósággal kivirágzott Golovin Vlagyimir keze alatt: csapatunk vezérévé nőtte ki magát, sőt, a válogatottba is beverekedte magát. 

 
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!