Kézilabda
Fekete Bozsana

Szépen zártuk a hetet (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.02.02 Frissítve: 2020.02.02 Atlétika

Dia és Bea is a dobogó felső fokára állhatott.

Vasárnap folytatódott a Magyar Atlétikai Szövetség nyílt fedettpályás versenye, és – az első naphoz hasonlóan – ezúttal sem maradtunk érmek nélkül.

A nap első MTK Budapest érdekeltségű száma a női 60 gát volt, ám Kovács Viviennek nem jött ki jól a lépés az első gátnál, így nem tudta befejezni a versenyt.

Szabó Diana a népes női rúdugró mezőnyben 4.10 méteres eredményt ért el, ezzel beállítva egyéni csúcsát és megszerezve az aranyat. Diana a DSC-SI versenyzőjét, Klekner Hangát utasította maga mögé, aki szintén 4.10-et ért el, de 4 méteren többet hibázott, ezért be kellett érnie az ezüsttel.

A bronzérem is jó helyre került, hiszen Hornácsik Gréta 3.80 méterrel állhatott a dobogó harmadik fokára, míg Kováts Fanni a 4., Németh Kitti az 5., Petry Alexandra a 7., Zöllei Anett a 11., Rákos Bettina a 12., Hornácsik Lili pedig a 13. lett. Lányaink közül Kováts Fanni, Petry Alexandra és Zöllei Anett is egyéni csúcsnak örülhetett.

Hármasugrásban Szabó Beatrixnak szurkolhattunk, aki január közepén megnyerte ezt a számot a BOK-csarnokban. Ezúttal nem kezdett jól, hiszen kétszer belépett, harmadik kísérletével azonban már az élre ugrott, és végül utolsó – 12.06 méteres – próbálkozásával megnyerte a versenyt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!