Hírek

Röplabda 2023.10.03 Röplabda: nem véletlenül választotta a 7-es mezszámot Jakab Boglárka

Röplabda: nem véletlenül választotta a 7-es mezszámot Jakab Boglárka Röplabdázónk elmesélte, ki az oka annak, hogy hetes mezben lép pályára.

Röplabda 2023.10.02 Röplabda: harmadik helyen zárta a balatonfüredi tornát U20-as csapatunk

Röplabda: harmadik helyen zárta a balatonfüredi tornát U20-as csapatunk Az UTE és a Budaörs alakulatával mérkőztünk meg.

Röplabda 2023.10.02 Röplabda: Csóri Flórának a méhecskés kulacs hozza meg a szerencsét a meccseken (VIDEÓ)

Röplabda: Csóri Flórának a méhecskés kulacs hozza meg a szerencsét a meccseken (VIDEÓ) Játékosunk a kabalája mellett azt is megosztotta velünk, hogy mi a szerencseszáma.

Röplabda 2023.10.01 Röplabda: négyesből lett 14-es Matkó Zsófia mezszáma (VIDEÓ)

Röplabda: négyesből lett 14-es Matkó Zsófia mezszáma (VIDEÓ) Játékosunk megtippelte, ki szerzi az első pontot az első bajnoki mérkőzésen, illetve abba is beavatott minket, milyen kabalája van a tétmeccsek előtt.

Röplabda 2023.09.30 Röplabda: kérdezz-felelek Briga Zsanett-tel (VIDEÓ)

Röplabda: kérdezz-felelek Briga Zsanett-tel (VIDEÓ) Sorozatunk második részében Briga Zsanett árulja el, melyik csapat ellen szeretnének meglepetést okozni, illetve miért lett tizennyolcas a mezszáma.

Röplabda 2023.09.29 Röplabda: aki először válaszol: Divényi Zita

Röplabda: aki először válaszol: Divényi Zita Sorozatunkban játékosaink elárulják, hányadik helyre várják a csapatot, megtippelik, ki szerzi meg az első pontot az 1. fordulóban, illetve kabaláikba és a mezszámukhoz való kötődésükbe is beavatnak minket.

Röplabda 2023.09.28 Röplabda: itt tart a felkészülésben csapatunk (VIDEÓ)

Röplabda: itt tart a felkészülésben csapatunk (VIDEÓ) Bene Róberttel az alapozásból eltelt hetekről, az eddig lejátszott edzőmérkőzésekről, illetve a csapat összetételéről beszélgettünk.

Röplabda 2023.09.27 Röplabda: igazi kihívásként tekint a felnőtt mezőnybeli szereplésre Kollár Borbála (VIDEÓ)

Röplabda: igazi kihívásként tekint a felnőtt mezőnybeli szereplésre Kollár Borbála (VIDEÓ) Játékosunk idáig az utánpótláskorú csapataink mérkőzésein kapott szerepet, ám ebben a szezonban már a felnőtt NB I-ben is bemutatkozhat.

Röplabda 2023.09.26 Röplabda: színvonalas U13-as felkészülési tornának adtunk otthont

Röplabda: színvonalas U13-as felkészülési tornának adtunk otthont Házigazdaként két együttessel vettünk részt a korosztályos tornán, és a harmadik, illetve a hatodik helyet szerezték meg a mieink a nyolccsapatos mezőnyben.

Röplabda 2023.09.25 Röplabda: „Jobbnak lenni önmagunknál” ‒ Bánki Borka (VIDEÓ)

Röplabda: „Jobbnak lenni önmagunknál” ‒ Bánki Borka (VIDEÓ) A Vasas csapatától érkező játékosunk az utóbbi két évet strandröplabdával töltötte, így ezt az időszakot maga mögött hagyva nálunk tér vissza terembe.

« Előző oldal 678910111213141516 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!