Kézilabda
Farkas Johanna

Remek eredmények a szlovák nyílt bajnokságon (GALÉRIA)

Publikálva: 2019.11.13 Frissítve: 2019.11.12 Rövidpályás gyorskorcsolya

Kvalifikációs versenyen szerepeltünk.

Rövidpályás gyorskorcsolya szakosztályunk tizenegy versenyzője indult az ISU Danubia Series 2, Slovak Open nemzetközi versenyen, melyen több mint 210 sportoló vett részt, a különböző korcsoportokban. Ez a megmérettetés a második állomása volt a D-C korcsoport részére kiírt háromversenyes, kvalifikációs szériának, melynek összesítése alapján jut ki az első nyolc versenyző a korosztályos Európa-kupa fináléra. Ennek megfelelően ezekben a korcsoportokban volt a legtöbb induló.

Az MTK Budapest korcsolyázói remekül szerepeltek, hiszen amellett, hogy többen is dobogós helyezéseket szereztek, összesen  14 alkalommal döntötték meg egyéni rekordjaikat.

Dobrán Flóra, a junior C-korcsoportban, annak ellenére, hogy az első táv döntőjében lökés következtében csak az ötödik helyet szerezte meg, magabiztos versenyzéssel nyerte meg az 500 méteres versenyt, és második lett az 1000 méteres távon. Ezzel – az első versenyhez hasonlóan – ismételten megnyerte az összetett versenyt, így – a harmadik versenytől függetlenül – bejutott a versenysorozat fináléjába.

Imre Patrik, a junior C-korcsoportban – igen erős mezőnyben – az 500 méteren szerzett bronzérmet, az összetettben pedig hetedik helyen végzett. A sorozatban az összetett hatodik pozícióban áll, ez biztató arra nézve, hogy a harmadik versenyen ő is bebiztosítsa helyét a sorozat fináléjára.

Kun Bence Benedek, a junior E-korcsoportban két egyéni távot megnyerve, és 333 méteren új országos csúcsot futva lett összetett aranyérmes.

Dobrán Fanni az összevon Ladies korcsoportban az első távot megnyerve lett az összetettben második.

Szigeti Dóra, a junior D-korcsoportban az utánpótláskeret tagjaként vett részt a versenyen. Az igen erős mezőnyben az összetett nyolcadik helyen végzett. A sorozatban jelenleg két verseny után az ötödik helyen áll, tehát minden esélye megvan, hogy a harmadik versenyen ő is bebiztosítsa helyét az Europa-kupára utazó keretbe.

Remek eredmények a szlovák nyílt bajnokságon (GALÉRIA)

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!