Tenisz
Fucsovics Márton

Pontszerzésben bízva

Publikálva: 2020.02.19 Frissítve: 2020.02.19 Röplabda

Az M4 Sport kamerái előtt vághatunk vissza a Jászberénynek.

– Nem túl gyakran fordul elő veletek az ilyesmi, de múlt hét végén nem volt meccsetek. Hogyan használtátok ki ezt a kis szünetet?

Remélem, a lányok pihenéssel töltötték az így felszabadult időt, mivel nagyon komoly feladatok várnak ránk a közeljövőben. A harmadik kör után kezdődik a rájátszás, ahol az Extraligában maradás lesz a tét.

– Az alapszakasz második köre nem sikerült annyira jól, mint az első, kevesebb pontot tudtunk elcsenni az ellenfelektől. Az előző szezonban is ez idő tájt jött a holtpont, ennek fényében mennyire volt kalkulálható ez a január-februári hullámvölgy?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem számítottam picivel többre, mondjuk például a Jászberény ellen. Itt sem elsősorban az eredménnyel volt a gond, inkább az agresszió hiányával. A többi meccsel kapcsolatban nem igazán lehet hiányérzetem, mivel a Haladást megvertük idegenben, és az Újpesttől ugyan kikaptunk itthon, de ez a papírforma, inkább az idegenbeli győzelmünk volt nagy bravúr.  

– Pénteken akár már vissza is lehet vágni a Jászberénynek. Milyen meccsre számítasz?

Sokat foglalkoztunk a Jászberénnyel mostanában, nézegettük, hogy min tudnánk változtatni, hogy sikeresebbek tudjuk lenni – nem elsősorban mentálisan, inkább technikailag és taktikailag. Nagyon remélem, hogy ezeket a változásokat adaptálni tudjuk pénteken.

A pénteki mérkőzésen Vári Péter és Ujházi Mónika fújja a sípot, a vonalbírók Ladányi Bence és Takács Ádám lesznek.

2020. február 21. 18:30 Jászberény VT–MTK Budapest (Extraliga, 16. forduló); Bercsényi úti Játékcsarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!