Atlétika
Jankovics Dániel

Pávai-Vajna Ferenc Emlékverseny

Publikálva: 2019.12.01 Frissítve: 2019.12.01 Ökölvívás

Hajdúszoboszlón jártak ökölvívóink.

Megyesi Szebasztián bemutató mérkőzést bokszolt Szipfler Áron (DRK) ellen. Szebi mindhárom menetben magabiztosan irányította a küzdelmet, harcosan lépett fel, nagyon meggyőző, szép bunyót produkált, ismét bizonyította, hogy kivételes tehetség. Támadásban, védekezésben, taktikában is egyértelműen felül tudta múlni ellenfelét.

Koleszár Kevin ellenfele Lakatos Dávid (DVS) volt. Az első menet szorosan alakult a két fiú között, de a bírók az ellenfélnek adták. A másodikat Kevin nagyon felpörgette, és irányítani is tudott végig, nagyot küzdött, jól harcolt, ismét javuló jeleket mutatott, ezt egyértelműen hozta. A harmadik menetre mindkét versenyző elfáradt, gyengébb lett az iram. Mi úgy láttuk, hogy ennek ellenére ezt is hozta Kevin, de a bírók szerint az ellenfél volt jobb, így sajnos nem jött össze a győzelem.

László Szilviának a válogatott egri versenyzőt, Oláh Esztert sorsolták ki. Eszti sokkal erősebb és rutinosabb, mint a mi Szilvink. Vezetőedzőnk, Drexler Géza nem engedte sportolónkat kiállni, főleg azért, mert jövő héten kedden már kezdődik a felnőtt országos bajnokság, melyen Szilvi indul, és előtte nem lett volna szerencsés ennyire erős ellenféllel küzdeni.

Farkas Ádám mérkőzése sérülés miatt elmaradt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!