Kézilabda
Dakos Noémi

Pál Tamara kék-fehérben folytatja

Publikálva: 2019.06.28 Frissítve: 2019.06.28 Kézilabda

A magyar kézilabdasport egyik legnagyobb tehetsége Győrből érkezik kölcsönbe.

Pál Tamara alig 18 éves, de máris háromszoros magyar bajnoknak, illetve BL-győztesnek vallhatja magát. A Győri Audi ETO KC tehetségét számos klub vitte volna, ám ő úgy döntött, az MTK Budapestben tölti a következő szezont.

Vova számos fiatalt kinevelt már, akik húzóemberek lettek a klubjukban, például Háfra Noémit, Faluvégi Dorottyát, vagy épp Márton Grétit. Szeretnék én is minél többet fejlődni, tapasztalatot szerezni – szögezte le Tami. – Tóth Nikivel, Csibével és Grétivel is beszéltem, mielőtt döntöttem. Mindhárman sokat fejlődtek az MTK-ban, és azt mondták, szükségük volt erre a tapasztalatra, hogy elérjék a hosszabb távú céljaikat.

A Győr színeiben elért sikerek nem szálltak Tamara fejébe, tisztában van képességeivel.

Védekezésben még rengeteget kell fejlődnöm, viszont jól látok a pályán, talán ezt említeném, mint legnagyobb erősségem, illetve az alsó lövéseimet – vélekedett a 18 éves irányító.

A jelenleg a junior válogatottal a hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő Tamara azt is tudja, mit vár az előttünk álló szezontól.

Szeretnék minél több időt a pályán tölteni, illetve stabil NB I-es szintre hozni a védekezésemet, hogy az edzőnek ne kelljen miattam cserélgetni.




Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!