Atlétika
Jankovics Dániel

Nyíregyházán folytatjuk

Publikálva: 2018.03.28 Frissítve: 2018.03.28 Labdarúgás

Hétközi forduló jön.

Csütörtökön együttesünk, a Merkantil Bank Liga 27. fordulójában az 5. helyezett Nyíregyháza Spartacus FC otthonába látogat. Lucsánszky Tamás csapata tavasszal három mérkőzést játszott, és még egyszer sem kapott ki: a Soroksár, valamint a Gyirmót ellen ikszeltek, a legutóbbi játéknapon pedig idegenben győzték le a Szegedet.

A mieink a naptári évben négy mérkőzésen vannak túl a bajnokságban, eddig tökéletes mérleggel, hiszen a Békéscsabát, a Szolnokot, a Budafokot és a Budaörsöt is megvertük, így megerősítettük első helyünket a tabellán. Legutolsó idegenbeli mérkőzésünk rendkívül izgalmasra sikeredett, hiszen a Budafok gárdáján kiélezett összecsapáson, Vass Patrik hajrában szerzett találatával sikerült felülkerekednünk.

A Nyíregyháza ellen sem lesz könnyű feladatunk, hiszen hazai pályán mindössze egyszer szenvedtek vereséget az idei szezonban. A két csapat 22 alkalommal futott össze az NB I-ben, ebből 13 MTK Budapest győzelem, hét döntetlen és két Nyíregyháza siker született. A másodosztályban mindössze háromszor találkoztak a csapatok, mindig a kék-fehérek örülhettek. Legutóbb 2017 szeptember 10-én, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játszott egymás ellen a két együttes, akkor 2-0-ra győztünk Schäfer és Lencse góljával.

Feczkó Tamás továbbra sem számíthat Gera Dánielre, Baki Ákosra, Hrepka Ádámra, Balogh Bélára és Takács Ronaldra, ráadásul csatlakozott a sérültek sorához Torghelle Sándor is, aki a Budaörs elleni mérkőzést combfájdalmai miatt nem tudta befejezni, Szerencsi Miklóst pedig porccal műtötték a héten.

A találkozót Molnár Attila vezeti, munkáját Berényi Tamás, Berettyán Péter és Máyer Gábor segítik.

Merkantil Bank Liga, 27. forduló
Nyíregyháza Spartacus FC–MTK Budapest
2018.március 29. 20:00 – Nyíregyháza Városi Stadion
TV: M4 Sport

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!