Atlétika
Jankovics Dániel

Nem sikerült a revans

Publikálva: 2019.04.19 Frissítve: 2019.04.18 Kosárlabda női

Utolsó előtti fordulójához érkezett a Kenguru-bajnokság. Két ismerős csapattal játszottunk, amelytől egyszer már vereséget szenvedtünk. Szerettünk volna revansot venni.

MTK Budapest–Malév Pandák 42–64 (7–8, 11–14, fb.: 5–8, 11–20, 8–14)

A csapat tagjai: Deák Katalin 2, Hayashi Erika, Horváth Borsika 13, Kendelényi Léda 2, Korpás Júlia 3, Lambert Luca, Máthé-Mózes Emma 1, Matkovits Alma 19, Ritter Annarose 1, Rózsavölgyi Katalin 1, Ullrich Stella

Első mérkőzésünket a Pandák ellen vívtuk. Az első tíz percben jól bírtuk az iramot, fej fej mellett haladt a két csapat, a második negyed végére azonban négy ponttal meglépett az ellenfél. A büntetőzés a félidőben nem volt rossz, de dobtunk már többet ebben a szezonban öt kosárnál. A második félidőben sok indításgólt kaptunk, nem igazán találtuk, hogy ki kit fog, ezt pedig már mindenkinek tudnia kellene. Így egyre csak nőtt a különbség, ami a végére húsz pont fölé kúszott.

Józsefvárosi KC/A–MTK Budapest 35–22 (19–2, 2–6, fb.: 1–6, 2–6, 11–2)

A csapat tagjai: Deák Katalin 2, Hayashi Erika 1, Horváth Borsika 5, Kendelényi Léda, Korpás Júlia 1, Lambert Luca 1, Máthé-Mózes Emma 3, Matkovits Alma 5, Ritter Annarose 2, Rózsavölgyi Katalin 2, Ullrich Stella

Második mérkőzésünkön ellenfelünk nem tudott kiállni a szabályok által előírt létszámban, így a győzelmet hivatalosan már a feldobás előtt nekünk adták. Edzőmérkőzést játszottunk rövidített negyedekkel, mi is más összeállítást próbáltunk ki, mint az első összecsapáson. Sok következtetést nem lehetett levonni a meccsből. Elfáradtunk, voltak rossz döntéseink, de szép támadásokból is akadt pár. A félidei büntetőzésünkön viszont tudtunk javítani.

Molnár Róbert: – Nem a mi napunk volt. Még egy forduló van a bajnokságból, remélem, jobb arcát fogja mutatni akkor a csapat. Láttunk már a lányoktól szép meccseket, ahol járt a labda, jó döntéseket hoztunk és bedobtuk a helyzeteinket. Bízom benne, hogy a nyolcadik fordulóban ezt fogjuk tőlük látni. Hajrá!

Nem sikerült a revans

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!