Karate
Hárspataki Gábor

Negyedik helyen végeztünk a IX. Érdi-kupán

Publikálva: 2019.08.18 Frissítve: 2019.08.18 Kézilabda

Hullámzó meccsen maradtunk alul a Kisvárdával szemben.

MTK Budapest–Kisvárdai KC 27-31 (14-15)
Érd Aréna
Vezette: Bujdosó, Horváth

MTK Budapest: Suba – Dávid-Azari 5, Dakos 2, Tóth E. 5, Szabados 1, Mihálffy, Fekete B. 1.  Csere: Sági (kapus), Sziráki, Pál T. 6 (2), Sallai 1, Horváth D. 1, Gerháth 4, Juhász E., Zsiborás 1, Szöllősi-Zácsik
Vezetőedző: Golovin Vlagyimir

Kisvárdai KC: Pásztor – Orbán 2, Habankova 2, Radojevics 5, Litre 4, Petika 3, Milosevics 4. Csere: Lajtos (kapus), Rocha 3, Dajka 1, Udvardi 2 (1), Dombi 2, Smid, Siska 2, Ekker
Vezetőedző: Bakó Botond

Hétméteresek: 2/2, ill. 1/1
Kiállítások: 6, ill. 6 perc

Női kézilabdacsapatunk a Kisvárdai KC ellen játszotta harmadik, egyben utolsó meccsét a IX. Érdi-kupán.

Az első pár perc kiegyenlített játékot hozott, 5-5-ig gond nélkül tartottuk a lépést a Kisvárdával. Ezt követően bele-belehibáztunk a támadásokba, amit ellenfelünk meg is büntetett: a nyírségiek háromgólos előnyre tettek szert, amelyet meg is őriztek a 24. percig (10-13). Ekkor négy gyors góllal megfordítottuk az állást (sorrendben: Gerháth, Sallai, Zsiborás, Horváth), de Bakó Botond tanítványai még a szünet előtt visszavették a vezetést (14-15).

A második félidőt sem kezdtük rosszul, a 38. percben már 19-17-et mutatott az eredményjelző. Ezt követően azonban jött a – sajnos mostanra már-már menetrendszerűnek mondható – rövidzárlat, amely alatt a Kisvárda nyolc góljára csupán eggyel tudtunk válaszolni, így már a játékrész derekán eldőlni látszott a meccs (20-25). Bár a folytatásban egyszer még fel tudtunk kapaszkodni egy gólra, a hajrát is jobban bírta a Kisvárda, így megérdemelten nyert (27-31).

Csapatunk a negyedik helyen végzett a kilencedik alkalommal megrendezett felkészülési tornán, amelyet ezúttal is a házigazda Érd nyert meg.

IX. Érdi-kupa
1. Érd
2. Dunaújvárosi Kohász KA
3. Kisvárdai KC
4. MTK Budapest
 



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!