Kézilabda
Kekezovity Anna

Munkához láttak

Publikálva: 2017.08.15 Frissítve: 2017.08.14 Röplabda

Megkezdte a felkészülést az MTK Budapest női röplabdacsapata.

Hétfő délelőtt megkezdte a felkészülést a következő szezonra az MTK Budapest női röplabdacsapata. Tóth Gábor és a lányok rövid megbeszéléssel indították az első edzést, ahol bemutatták egymásnak a stáb és a játékoskeret tagjait, illetve áttekintették a következő pár hétben rájuk váró feladatokat, terveket.

A keret két játékosa, Kötél Zsanett és Kovács Lilla nem tudott részt venni a hétfő délelőtti találkozón, ott volt ugyanakkor két új arc: az Egyesült Államokat is megjárt görög center, Ejrini Hatziefsztratiadu, illetve az Újpestről érkező tehetség, Szabó Ágnes. Mindkettejükkel előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub, minden bizonnyal kék-fehérben folytatják pályafutásukat.

A lányok hétfő délelőtt állapotfelmérést végeztek Soós Ivett vezetésével: a rosszul berögzült mozgásminták, a hibás testtartás, a beszűkült mozgástartomány, illetve az izom-egyensúlytalanságok kiküszöbölése érdekében a lányok egyéni edzésterveket kapnak a felmérések eredményei alapján.

A célkitűzéseket illetően Nyári Virág szakosztály-vezető elárulta, bár az első nyolcba kerülést tűzték ki maguk elé, valójában az első hat helyek egyikének megszerzését sem tartja elképzelhetetlennek. Ez utóbbi azért sem lenne rossz, mivel a 2018/19-es szezonban az előző évben elért helyezések alapján lehet bekerülni az úgynevezett Szuperligába. Tóth Gábor együttese a Nyíregyházával, a Kaposvárral, a Palotával, a TF-fel és a Vasassal került egy csoportba az alapszakaszban.

A lányok első felkészülési mérkőzéseiket nagy valószínűséggel csak augusztus végén, szeptember elején játsszák, a végleges időpontokról természetesen beszámolunk.

Az MTK Budapest játékoskerete a 2017/18-as szezonra:
Ejrini Hatziefsztratiadu, Deli Zsófia, Godó Panni, Hajek-Nagy Fanni, Horváth Zita, Kis Rebeka, Kovács Lilla, Kötél Zsanett, Lesi Olívia, Nyuka Noémi, Szabó Ágnes, Szalai Anna, Takács Bernadett, Takács Doroti

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!