Karate
Hárspataki Gábor

Miklós Edit újra pörög

Publikálva: 2015.06.13 Frissítve: 2015.06.13 Sísportok

Térdműtéte után véget ért a rehabilitációja és újra teljes erővel készül az MTK Budapest olimpiai hetedik helyezett sportolója. A minap a Magyar Olimpiai Bizottság Közgyűlésén vette át díját, a szombatot pedig a Ferencváros stadionja mellett töltötte.

A MOB szervezte „Társadalmi párbeszéd az olimpiáért” budapesti családi napján tűnt fel St. Moritz hőse.

– Bár, nem téli olimpia lesz a 2024-es, attól még sportolóként nagyon örülnék, ha Budapest rendezhetné – mondta Edit. – Tiszta szívemmel támogatom az ötletet.

– Teljes értékű munkát végezhet már sérülése után?

– Igen. A múlt hetet már havon töltöttem Ausztriában. – válaszolt a világbajnoki 5. helyezett. – Véget ért a rehabilitáció legnehezebb időszaka, egészségesnek érzem térdemet.

Edit, az eredményesség érdekében átalakította csapatát. Igazi sztárokkal került napi munkakapcsolatba. Az osztrák Walter Hubmann készíti fel, aki korábban a háromszoros olimpiai bajnok Hermann Mayer, és a világbajnok Ivica Kosztelics edzéseit irányította. Szervízemberként a horvát Renato Gaspar lesz segítségére. Hárman maradtak: a pszichológus Vura Márta, a fizioterapeuta Benjamin Isakee, és a szárazföldi edző Zakariás Zsolt.

– Mindent az eredményességnek vetek alá, szeretnék minél több világkupa-viadal után dobogón állni. – jelentte ki eltökélten Miklós Edit. – Állandósítani kívánom helyezésem a legjobb 15 között, hogy ismét részt vehessek a Világkupadöntőn.

Fotó: Dénes Ferenc

 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!