Tenisz
Babos Tímea

Megkezdődött a korcsoportos bajnokság Balatonlellén

Publikálva: 2019.06.22 Frissítve: 2019.06.22 Sakk

Házimeccseket is vívtunk.

Pénteken még csak a csoportok egy részében volt játék, a hétfordulósok szombaton kezdenek. Az első kör – egy-két kivétellel – a papírformát hozta – és számos MTK-s házimeccset.

Az U8-as lányoknál Kiss Inez nyert Deák Zsófi ellen, aki a megnyitásban tisztet nézett el.

A fiúknál, U10-ben Bíró Dániel simán nyert. Tóth Rafael nagy meglepetésre kiremizte a 3. kiemelt Csernyik Márkot.

U12-ben Gergely Dani egy ideig jól tartotta magát, azután erőre kapott ellenfele szabadgyalogja, és Dani vesztett.

U14-ben házimeccsen, a Brüll Alfréd-akadémista Juhász Ágoston támadása hamar átütött Kardos Levente ellen. Farkas Ottó és Barsi Botond könnyen nyert. Szalay-Őcsák Bánk nyerő állásban hibázott, és meg kellett elégednie fél ponttal.

U16-ban több házimeccs is volt. Gehér Koppány türelmesen nyúzta le jobb végjátékát Varga Boldizsár ellen. Fodor Kornél erősen kezdeményezett Kovácsy Barna ellen, a vége remi lett. Virág Bálint nem túl fényes megnyitás után fokozatosan került előnybe ellenfele időzavarában. Öngüt Tamás ellen Forgács András nem állt rosszul, de az egylépéses tisztelnézést azért nem bírta ki. Lakatos Tamás támadása önveszélyesnek bizonyult.

U18-ban Kálóczi Kristóf és Birovecz Ben Jordán keményen küzdött, de meg kellett hajolniuk magas értékszámú ellenfelük tudása előtt.

Kristófnál kijött a felkészülés, és nyerni akart az egál állásban, de a túl sok kockázat sajnos visszaütött, és vereség lett a következménye.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!