Hírek

Korcsolya 2018.01.29 Elhunyt Merényi József, a gyorskorcsolyázás kiemelkedő alakja

Elhunyt Merényi József, a gyorskorcsolyázás kiemelkedő alakja Az MTK sportolója, edzője, a hazai szövetség elnökségi, majd tiszteletbeli, örökös tagja, hosszan tartó betegségben, életének 89. évében hagyott itt bennünket.

Korcsolya 2017.02.19 Három versenyzőnk is az élen végzett

Három versenyzőnk is az élen végzett Többen dobogós helyezést szereztek.

Korcsolya 2016.08.02 Blaha Judit (VIDEÓ)

Blaha Judit (VIDEÓ) MOME-videó, a klubot harminc éve szolgáló Blaha Juditról.

Korcsolya 2015.06.16 Megalakult a rövidpályás gyorskorcsolya-szakosztály

Megalakult a rövidpályás gyorskorcsolya-szakosztály A junior világbajnok, felnőtt Európa- és világbajnoki ezüstérmes, olimpiai hatodik helyezetteket a soraiban tudó szakosztály csatlakozott az MTK Budapesthez. Megkezdte működését a rövidpályás gyorskorcsolya-szakosztály.

Korcsolya 2015.02.24 Jégvirágok

Jégvirágok Két helyszínen is válalták a megmérettetést az MTK Budapest műkorcsolyázói. Budapesten a Gyakorló Jégcsarnokban rendezett versenyen, Magyar Kupa 2015 fedőnév alatt, országos korosztályos bajnokságot rendeztek. Miskolcon a 2005-ben születettek részére írták ki a Jégvirág Kupát. Összesen hét MTK-s lány brillírozott a jégen.

Korcsolya 2015.01.16 MTK sikerek a gyorskorcsolya OB-n (GALÉRIA)

MTK sikerek a gyorskorcsolya OB-n (GALÉRIA) Bravúrosan szerepeltek az MTK sportolói a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség által kiírt gyorskorcsolya összetett utánpótlás és felnőtt országos bajnokságon. A kék-fehér színekben versenyző Válóczi Boglárka aranyérmet szerzett, a junior összetett versenyszámban, míg Varjasi Mihály harmadik, Raimo Frondelius pedig negyedik helyezést ért el a felnőtt négytávú összetett versenyben.

Korcsolya 2014.12.21 Harmadik és ötödik helyezés a jégen

Harmadik és ötödik helyezés a jégen A szombat este véget ért visegrádi négy nemzet bajnoksága legjobb magyar eredménye, a felnőtt női versenyző Tóth Ivett ezüst- és a Moscheni-Lukács junior jégtánckettős aranyérme. Forgó Kristóf a nemzetek összevont rangsorában kilencedik, a magyar országos bajnokság első helyén végzett, de jól szerepelt az MTK is.

Korcsolya 2014.12.08 8. Mikulás-kupa

8. Mikulás-kupa Hétvégén rendezték a nyolcadik műkorcsolya és jégtánc Mikulás-kupát, a budapesti Jégcsarnokban, közel négyszáz versenyzővel. Az MTK sportolóitól, a junior jégtáncos Garai Petrától és Orosházi Dávidtól mind a kötelezőben, mind a kűrben szép programot láthattunk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!