Atlétika
Nagy Marcell

Könnyed győzelem a Győr ellen

Publikálva: 2019.11.04 Frissítve: 2019.11.08 Kosárlabda női

Egy pillanatig nem forgott veszélyben a siker.

Női amatőr NB I piros csoport, 5. forduló
MTK Budapest–Széchenyi KA Győr 69-36 (18-12, 17-9, 18-8, 16-7)

Női kosárlabdacsapatunk az amatőr NB I piros csoportjában a Győr együttesét fogadta. Az első negyed a mieinknek sikerült jobban, így tíz perc játék után már hat ponttal vezettünk. (18-12)

A folytatásban sem lassítottunk, kitűnő védekezésünknek köszönhetően nem engedtünk könnyű kosarakat a vendégeknek, a félidőben már több mint tíz pont volt a fór (35-21).

A szünet után is dominált a kék-fehér mezes alakulat, újabb tíz pontot tettünk a két csapat közé. (18-8).

Az utolsó játékrész már csak hab volt a tortán, így sima, 69-36-os győzelmet arattunk. A négy negyedből mindössze egyben tudott több mint tíz pontot dobni ellenfelünk, a sikernek köszönhetően pedig feljöttünk a hatodik helyre a tabellán.

Nagy Dóra: – Meg kell említeni, hogy két meghatározó embere nem jött el az ellenfélnek. Egész héten arra készültünk, hogy ők is játszani fognak, hiszen fontos elemei a Győr játékának. A mi csapatunkban Koch Dóri nem tudott játszani kisebb sérülés miatt, amit nem akartunk kockáztatni. Igyekeztünk tudatosítani a játékosokkal, hogy ez olyan lehetőség, amivel mindenképpen élnünk kell. Úgy érzem, sikerült ezt megoldani, hiszen jó meccset játszottunk, nagyarányú győzelmet arattunk, és mindenkinek lehetőséget tudtam adni. Nagyon keményen készülnek a lányok, és látszik, hogy hétről hétre egyre jobban játszanak.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!