Keresés

Kezdődhet a munka (GALÉRIA)

Publikálva: 2019.05.01 Frissítve: 2019.05.01 Rövidpályás gyorskorcsolya

Szülői értekezlet keretében mutatkozott be új vezetőedzőnk.

Deutsch Péter, az MTK Budapest ügyvezető elnöke és Sütő Csilla, sportszolgáltatási igazgatónk társaságában tartott szülői értekezletet Kun Bálint Tibor, rövidpályás gyorskorcsolya-szakosztályunk új vezetőedzője, aki május 1-jétől tölti be a pozíciót.

A szülők választ kaphattak kérdéseikre, megtudhatták mivel jár, és meddig tart az átigazolási időszak. Kiderült két – tervezett – edzőtábor időpontja, és vezetőedzőnk beszélt filozófiájáról, a munkába vetett hitéről, és a várható feladatokról.

A szakosztály új vezetője, Huszár Erika Kanadából jelentkezett be Messenger segítségével. Elmondta, hogy nagyon várja már a személyes – várhatóan júniusban esedékes – találkozót, és biztosította a jelenlévőket, hogy vezetőedzőnkkel napi kapcsolatban van, folyamatosan egyeztetik a feladatokat, így megkezdődhet a munka.

Heidum Bernadett – a fiatalokkal foglalkozó új edzőnk – éppen Debrecenben volt a szövetség által szervezett eseményen, így nem tudott jelen lenni az eseményen, de május 1-jén ő is felveszi a munkát.

Az értekezlet után estébe nyúló egyéni beszélgetések zajlottak vezetőedzőnkkel és sportszolgáltatási igazgatónkkal, így nem maradt megválaszolatlan felvetés.

MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!