Atlétika
Krizsán Xénia

Kezdődhet a munka (GALÉRIA)

Publikálva: 2019.05.01 Frissítve: 2019.05.01 Rövidpályás gyorskorcsolya

Szülői értekezlet keretében mutatkozott be új vezetőedzőnk.

Deutsch Péter, az MTK Budapest ügyvezető elnöke és Sütő Csilla, sportszolgáltatási igazgatónk társaságában tartott szülői értekezletet Kun Bálint Tibor, rövidpályás gyorskorcsolya-szakosztályunk új vezetőedzője, aki május 1-jétől tölti be a pozíciót.

A szülők választ kaphattak kérdéseikre, megtudhatták mivel jár, és meddig tart az átigazolási időszak. Kiderült két – tervezett – edzőtábor időpontja, és vezetőedzőnk beszélt filozófiájáról, a munkába vetett hitéről, és a várható feladatokról.

A szakosztály új vezetője, Huszár Erika Kanadából jelentkezett be Messenger segítségével. Elmondta, hogy nagyon várja már a személyes – várhatóan júniusban esedékes – találkozót, és biztosította a jelenlévőket, hogy vezetőedzőnkkel napi kapcsolatban van, folyamatosan egyeztetik a feladatokat, így megkezdődhet a munka.

Heidum Bernadett – a fiatalokkal foglalkozó új edzőnk – éppen Debrecenben volt a szövetség által szervezett eseményen, így nem tudott jelen lenni az eseményen, de május 1-jén ő is felveszi a munkát.

Az értekezlet után estébe nyúló egyéni beszélgetések zajlottak vezetőedzőnkkel és sportszolgáltatási igazgatónkkal, így nem maradt megválaszolatlan felvetés.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!