Vívás – kard
Szatmári András

Kevéssel kaptunk ki

Publikálva: 2017.10.22 Frissítve: 2017.10.22

Nem nyújtott rossz teljesítményt, de vereséget szenvedett együttesünk Nyíregyházán.

Nyíregyháza Blue Sharks – MTK Törökbálint  86-77 (10-24, 25-12, 29-17, 22-24)
Nyíregyháza, Continental Aréna

Fantasztikusan kezdett, és jelentős, 14 pontos előnyre tett szert az MTK Törökbálint a nyíregyházi mérkőzés első játékrészében (10-24).

A második és harmadik negyedet viszont simán nyerték a hazaiak, így 11 pontos hátránnyal kezdtük a záró etapot.

Bár a „hazai pályán” játszó (és végül 22 pontig jutó) Jakab Péter vezetésével megnyertük a záró felvonást, a Nyíregyháza nem adta ki a kezéből a győzelmet.

A bajnokságban pillanatnyilag 2 győzelemmel és 3 vereséggel állunk. Még nem volt olyan mérkőzésünk, amelyen ne lett volna esélyünk a győzelemre, de most már meg is kell szerezni a két pontot. Erre legközelebb október 25-én, szerdán, Budapesten, a Vasas Akadémia ellen lesz lehetőségünk. A mérkőzés nem Pasaréten, hanem a Sport 11-ben lesz, oda várjuk szurkolóinkat. A felnőtt találkozó 19:00 órakor kezdődik.

Simon Nándor szakmai vezető: – Kifejezetten jól kezdtük a mérkőzést. A támadó- és a védőjátékunkat sikerült egyensúlyban tartanunk. A második és harmadik negyedben könnyű kosarakat kaptunk, és a támadásunk is lelassult. A záró részben pontjaink számát felduzzasztottuk, de az előző két negyed hátrányát már nem sikerült ledolgoznunk. A játék minden elemében jobbak voltunk, mint legutóbb, ezekkel a biztató jelekkel megyünk tovább.

Nyíregyházán, a felnőtt mérkőzés után az U20-asok kiélezett csatában, hosszabbítás után bravúros győzelmet arattak, amihez ezúton is gratulálunk!

Nyíregyháza Blue Sharks - MTK Törökbálint 86-77

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!