Vívás – kard
Szatmári András

Kettőből kettő: 100%!

Publikálva: 2019.04.02 Frissítve: 2019.04.09 Kosárlabda női

Remek fordulót zártak 12 éveseink az előző hét végén: mind a két mérkőzésüket megnyerték szombaton a Tüskecsarnokban.

MTK Budapest–Kőbányai Darazsak 52–46 (14–12, 12–8, fb.: 2–4, 12–14, 12–8)

A csapat tagjai: Deák Katalin 2, Horváth Borsika 11, Matkovits Alma 8, Seprényi Fiona, Szép Szabina 4, Egri Emma 4, Fernbach Zsófia 2, Takács-Váry Anna 6, Heltovics Kincső 2, Kendelényi Luca 12, Mélykuti Maja 1, Lévai Júlia

A hetedik forduló első meccsét a már jól ismert U11-es kőbányai fiúcsapat ellen vívtuk. Eddig csak a X. kerületiek nyertek, szerettünk volna végre egy szoros mérkőzést. Látszott már az elején, hogy a magasságunkat kihasználva lehet esélyünk. Ez még az első negyedben annyira nem jött ki, itt védekezésünknek köszönhetően szereztünk sok labdát, indításból pedig rendre betaláltunk. A második nyolc percben aztán mi uraltuk a lepattanózást, többször tudtunk ismétlésből pontot elérni. A félidei büntetőzést nem nagyon ecsetelnénk, mindösszesen két találatot jegyeztünk. A második félidőben tovább tartott a lendület, nem hagytuk kicsúszni a kezünkből a mérkőzést, így megérdemelt győzelemmel kezdtük a fordulót.

Fehér Farkasok–MTK Budapest 42–55 (12–17, 10–10, fb.: 3–3, 10–13, 7–12)

A csapat tagjai: Deák Katalin, Horváth Borsika 7, Matkovits Alma 2, Seprényi Fiona 1, Szép Szabina 10, Egri Emma 8, Fernbach Zsófia, Takács-Váry Anna 4, Heltovics Kincső 7, Kendelényi Luca 3, Mélykuti Maja 13, Lévai Júlia

Szünet nélkül játszottuk második találkozónkat a – szintén ismert – Fehér Farkasok ellen, akiket viszont múltkor szoros csatában felülmúltunk. Ismét sikerült jól elrajtolni, remekül vették fel a találkozó ritmusát lányaink. Védekezésünket átmentettük, sőt keményítettük. A második játékrész kiegyenlített játékot hozott, a félidei büntetőknél sem volt különbség. A harmadik etapban remek védekezésünknek és ebből indított támadásainknak köszönhetően tovább növeltük az előnyt, amit a negyedik negyedben megtartottunk, és folytattuk a brillírozást. Ezen a napon nem volt nálunk jobb, kettőből kettő győzelmet ünnepelhettünk!

Molnár Róbert: – Minden elismerésem a lányoké, remekül küzdöttek, nem törtek meg, bírták mindkét találkozót, és remek játékot bemutatva két győzelmet értek el. Most minden összejött, sikerült, jó érzés volt látni a pályán azt, hogy élvezik a gyerekek a játékot és mosolyognak, szurkolnak. A szülőknek is köszönjük a biztatást!

GALÉRIA - Fotó: Seprényi Gábor

Kettőből kettő: 100%!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!