Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Keszthelyen edzőtáboroznak

Publikálva: 2017.08.22 Frissítve: 2017.08.22 Ökölvívás

A Balaton partján készülnek ökölvívóink.

Az MTK Budapest ökölvívó-szakosztály vezetőségének tagjával, Rózsa Mihállyal beszélgettünk, aki jelenleg Keszthelyben edzőtáboroztat.

– Az Emberi Erőforrások Minisztériumától kaptunk lehetőséget arra, hogy megszervezzük ezt az eseményt, és egy vendéglátó-ipari szakközépiskolában teljesen ingyen megszállhatunk. Több szövetség is járt márt itt, és ezúttal az ökölvívókra került a sor, mi pedig éltünk a lehetőséggel.

Az edzőtábor zömét MTK-sok alkotják, közülük is inkább a fiatalok vannak többségben.

– A juniorokat és az ifiket – akik az Európa-bajnokságra készülnek – nem hoztuk el, hogy otthon készülhessenek, így inkább a kicsik töltik fel a létszámot, amelynek nagy részét a mi klubunk sportolói teszik ki.

A szakember azt is elmondta, nemcsak a sportra, hanem a kulturális programokra is nagy hangsúlyt fektetnek.

– Reggel futással indítjuk a napot, délután pedig kesztyűs foglalkozásokat tartunk, de például ma megnéztük a Festetics kastélyt. A csapatépítésre koncentrálunk, és arra, hogy az MTK szellemiségéről, történetéről is meséljünk a gyerekeknek. Igyekszünk átadni azt, miért jó MTK-snak lenni, és hogy miben különbözünk a többi egyesülettől. Ezek a programok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a mi sportolóink a legegységesebbek. Rendkívül összetartó a társaság, sokszor látom, hogy a nagyok segítik a kisebbeket, ami számomra bizonyítja, nemcsak egyénileg, hanem csapatként is mi vagyunk a legjobbak. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!