Atlétika
Nemes Rita

Keserű búcsú

Publikálva: 2017.11.08 Frissítve: 2017.11.07

Nagyon rosszul játszott az MTK Törökbálint csapata Budafokon, aminek nem is lehetett más a vége, mint kiesés a Hepp Kupából.

Az MTK Törökbálint mérkőzésein megszokhatták a szurkolók a koncentrált játékot, az állhatatos küzdelmet a nehezebb periódusokban is. Erről a találkozóról mindent elmond, hogy az első félidőben 19 pontot dobtunk, és ebből a második negyedre öt jutott. A második félidőt ugyan mi nyertük, de a győzelem és a továbbjutás reménye, sajnos egyetlen pillanatra sem csillant fel.

Játékosaink döntő többsége alacsony intenzitással és gyenge fókuszáltsággal lépett pályára. A mérkőzés egészét tekintve csak ifjú Bognár Mátyást lehet dicsérni, annak ellenére, hogy a kinti dobásokkal ő is hadilábon állt.

Ez kimondottan gyenge produkció volt a csapattól, amely vasárnap a bajnokságban, a Békési SZSK otthonában térhet vissza a győzelmek útjára.

FORD Ivanics-Budafok – MTK Törökbálint 78-60 (21-14, 18-5, 14-14, 25-27)

Simon Nándor szakmai vezető, így értékelt a mérkőzést követően:

– Tudtuk, hogy szervezett, jó formában lévő Budafokhoz látogatunk. Felkészületlenül nem ért minket az ellenfél támadó taktikai rendszere, de annál inkább szokatlan volt a védekezési stílusuk. Ezzel párhuzamosan rengeteg olyan hibával játszottunk, ami ezen a szinten már nem fér bele. Ez a mérkőzés is kiváló volt tapasztalatgyűjtésre, amit a bajnokságban kamatoztatni fogunk.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!