Tenisz
Babos Tímea

Infók augusztus 13-ra

Publikálva: 2017.08.09 Frissítve: 2017.08.08 Labdarúgás

Beléptetési és jegyvásárlási információk a Békéscsaba 1912 Előre elleni mérkőzéshez.


A 2017. augusztus 13-án, szombaton 19:00 órakot kezdődő mérkőzésre érvényes belépők megvásárolhatók elővételben, szerdától-péntekig 08:00-16:00 óra között, Békéscsabán az Előre Székház I. emeletén található Ügyfélszolgálati Irodában, Békéscsabán kívül pedig a Ticket Express jegyirodákban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.
A belépéshez nem kötelező klubkártya, sem személyazonosításra alkalmas igazolvány.
Tizenöt éves kor alatt a belépés ingyenes.
A mérkőzés napján a vendégpénztárak 18:00 órakor nyitnak.
 
Váltsa meg belépőjegyét elővételben vagy online módon, hiszen kedvezményesebb áron juthat hozzá és a mérkőzésre sorban állás nélkül juthat be! Online módon történő vásárláshoz klubkártya szükséges.
 
Kérjük, hogy a stadionon belül figyeljenek az építkezés miatti lezárásokra, semmiképpen ne lépjenek be az építési területre és saját érdekükben ne használják a lezárt szektorokat!
 
A stadionhoz érkezés optimális útvonala Budapest felől: Szarvasi út – (jobbra) Baross utca – (balra) Széchenyi utca – (balra) Gőzmalom tér – (jobbra) Kórház utca.
 
A vendégszurkolók  a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel átlósan szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket, és a Kórház utcán átkelve, az 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes. A vendégszektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak.
 
Vendégszurkolók a D- és E-szektorokba válthatnak jegyeket – összesen 474 darabot. A D-szektort csak abban az esetben nyitják meg, ha az érkező vendégdrukkerek száma ezt indokolttá teszi.
 
 
 
 
Infók augusztus 13-ra

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!