Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Gólzápor a kicsiknél

Publikálva: 2017.10.26 Frissítve: 2017.10.25 Sándor Károly Akadémia

Az MFS-korosztályok sok gólt lőttek a héten, az eredmény viszont felemás lett.

2007
Edzőmérkőzés

Kapkodósan kezdte a Honvéd elleni edzőmeccset Balogh – Barkóczi, Porkoláb – Kárász, Simon, Ottucsák – Zsembery (csereként: Biró, Kugyela, Galaschek, Varga M.) összetételű csapatunk, 10-15 perc után sikerült megnyugodni és magunkhoz ragadni a kezdeményezést. Bár végig sok volt a pontatlanság és a helyezkedési hiba, ezeket extra támadó megoldásokkal tudtuk ellensúlyozni.

MTK Budapest - Honvéd 11-2, Gólszerző: Zsebery (2), Galaschek (2), Kugyela (2), Kárász (2), Varga, Ottucsák, Barkóczi.

2007
Bozsik Torna

Minden csapat életében vannak olyan napok, amikor valahogy semmi nem klappol. Ma egy ilyen napot fogott ki életlenül, gyengén játszó Biró – Zéher, Porkoláb – Varga, Galaschek, Molnár – Hughes (csereként: Henn, László, Takács) összetételű gárdánk.

MTK Budapest - Honvéd 1-1, Gólszerző: Hughes
MTK Budapest - UTE 1-1, Gólszerző: László
MTK Budapest - Vasas 0-1
MTK Budapest - FTC 0-1

2008
Bozsik Torna

A labdabirtoklásra fektetve a hangsúlyt, sikeresen uralta mérkőzéseit a Kis M - Fodor, Kis Zs - Konkoly, Zubor, Varga M - Orosz (Hajba, Vancsura) összeállítású csapatunk a kiemeltek Bozsik tornáján.

MTK Budapest - Budapest Honvéd 4-1, Gólszerző: Varga, Zubor, Kis, Vancsura
MTK Budapest - UTE 1-1, Gólszerző: Konkoly
MTK Budapest - Vasas 6-3, Gólszerző: Orosz (2), Vancsura, Zubor, Konkoly, Hajba
MTK Budapest - FTC 1-0, Gólszerző: Varga

2010
MTK Budapest - Gödöllői SK 2-7, Gólszerző: Lakakisz (2)

Eddigi legütőképesebb ellenfelével találkozott a Saincaize – Orji – Dénes, Völgyi – Lakakisz (Érsek, Sárdi) összeállítású 2010-es együttesünk az egyébként is igen erős mezőnyt felvonultató U9-es RUK bajnokságban. A pontszerzés nem lett volna reális elvárás, szorosabb eredmény viszont elérhető lett volna fegyelmezettebb helyezkedéssel elsősorban a középpályás védekezésben. Ettől függetlenül dicséret illeti a gyerekeket, különösen a labdás játékunk dinamikája miatt, amely egy igen erős ellenállás közepette is éppen olyan bátor és kreatív volt, amilyennek lennie kell.

2011
MTK Budapest - Gödöllői VSC 3-4, Gólszerző: Simon (2), Cser

Aktuális ellenfelünkkel szemben nem mindennapi meccset vívott a RUK Alközponti bajnokság 4.forulójában az MTK 2011-es Cser M. – Sajgál – Simon, Cser Noel – Kosdi (Windberg) összetételű együttesünk Gödöllőn. Sajnos kiütközött az egy év korkülönbség, nem a javunkra (az első 3 fordulóban nyertünk), mert az utolsó 7-8 (2x25) percben – egy cserével – az általunk diktált iramban, letámadásunkban, az edzői taktikai intelem ellenére, kipukkantunk és 3-0 –ás vezetés után, csak az eredmény tekintetében maradtunk alul.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!