Keresés

Felkészülési versenyt rendezünk

Publikálva: 2020.06.29 Frissítve: 2020.06.29 Atlétika

Július 4-én, szombaton benépesül a Lantos Mihály Sporttelep.

A verseny célja, versenyzési lehetőség biztosítása hazai atléták részére.

Bár a szombathelyi, tapolcai, szegedi, szentesi, valamint a hétvégi békéscsabai, bonyhádi és gödöllői megmérettetés már jelezte, hogy indul az atlétikai szezon, július első szombatján az MTK Budapest felkészülési versenyével több szakág is bekapcsolódik a sportág vérkeringésébe.

A verseny résztvevői azok a magyar, érvényes versenyengedéllyel rendelkező újonc, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt atléták, akiket az MTK Budapest meghív a versenyre az alábbiak szerint:
távolugrás: 12 nő;
hármasugrás: 12 nő;
magasugrás: 12 nő, 12 férfi;
rúdugrás: 16 nő, 16 férfi;
gerelyhajítás: 12 nő, 12 férfi;
futószámok: 16 nő, 16 férfi.

Versenyszámok:
gyermek leány: 60m, távolugrás
gyermek fiú: 60m, távolugrás
abszolút női: 100m, 200m, 100m gát, távolugrás, hármasugrás, magasugrás, rúdugrás, gerelyhajítás abszolút férfi: 100m, 200m, magasugrás, rúdugrás, gerelyhajítás

A COVID-19 vírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel a verseny zártkapus, a kísérők és szurkolók számára a belépés nem engedélyezett. A verseny ideje alatt mindenki számára kötelező belépéskor az érintésmentes lázmérés, a rendszeres kézmosás, kézfertőtlenítés, valamint mindenki köteles ügyelni a 1,5 méteres távolság tartására. Továbbá felhívjuk a figyelmét a MASZ május 5-én kiadott 5. sz. elnöki utasításának betartására és betartatására.

Felkészülési versenyt rendezünk

MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!