Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

Első kiemelthez méltó kezdés

Publikálva: 2019.08.30 Frissítve: 2019.08.31 Tenisz

Simán nyert a Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros.

US Open női páros, első forduló
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.)–Jessica Moore, Giuliana Olmos (ausztrál, mexikói) 6:3, 6:2

Könnyed győzelemmel kezdett a Babos, Mladenovic kettős az amerikai nyílt teniszbajnokság (US Open) női versenyében, a magyar, francia duó az ausztrál Jessica Moore és a mexikói Giuliana Olmos ellen nyert 6:3, 6:2-re, kereken egyórás mérkőzésen.

Timi nem tud szabadulni Cori Gaufftól. Az MTK Budapest teniszezője csütörtökön nagy mérkőzésen kapott ki egyesben a 15 éves amerikaitól, pénteken pedig a „szomszédságában” kellett párosoznia: az első kiemelt Babos, Mladenovic duó a négyes, Cori Gauff és a szintén amerikai Catherine McNally az ötös pályán játszott.

Miután Gauff egyéni mérkőzéseire a két nagy stadion valamelyikében kerül sor, a sétálójegyesek csak párosban láthatják kedvencüket testközelből, emiatt óriási tömeg gyűlt össze Babosék mellett, hogy szurkoljanak az amerikai kettősnek. Szerencsére sem az ezzel járó ricsaj, sem a csütörtöki vereség miatti csalódottság – Mladenovic is búcsúzott egyesben – nem zavarta meg a két jó barátnőt, akik kereken egy óra alatt 6:3, 6:2-re nyertek az ausztrál Jessica Moore és a mexikói Giuliana Olmos ellen az első fordulóban.

A tavalyi döntősök következő ellenfele a Jekatyerina Alekszandrova, Okszana Kalasnyikova orosz, grúz páros lesz.

forrás: nso.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!