Kézilabda
Porobic Zoé

Életre kel a stadion déli része

Publikálva: 2018.02.19 Frissítve: 2018.02.19

Megkezdődik az Inkubátorház kialakítása

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion déli, fejlesztési területén – a munkaterület átadásával – megkezdődik az inkubátorház kialakítása. Életre kel tehát a létesítmény ezen része is.

Az inkubátorházak fejlesztésének célja, olyan támogató környezet megteremtése, amely segíti az újonnan alapított, illetve a fiatal, növekedésre képes vállalkozások fejlődését, elsősorban életciklusuk kritikus, kezdeti szakaszában.

A Hungária körút és a Brüll Alfréd utca között, a Salgótarjáni út felöli oldalon, az inkubátorházon belül alakítjuk ki a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia Képzési Központját.

A képzési központ része lesz a prezentációs és konferenciaterem, a modern előadó és a korszerű számítástechnikával felszerelt gyakorlati műhely, illetve az ezeket kiszolgáló helyiségek.

A központban lehetőség nyílik a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia hallgatóinak képzésére. Helyet kaphatnak a sportszakmai oktatások, a taktikai felkészítések, videólemezések, sportpszichológia és egyéb analitikus foglalkozások.

A területen kialakított helyiségek alkalmasak lesznek akár kiszervezett tanóra, emelt szintű korrepetálás, számítástechnikai oktatás, nyelvtanfolyamok megtartására. Itt találhat otthonra a számítástechnikai labor.

Ahogy a külföldi példák is bizonyítják, szükség van olyan közösségi, ugyanakkor szeparálható terekre, ahol az akadémisták két edzés között nyugodt körülmények között tanulhatnak, készíthetik el házi feladataikat.

Az inkubátorház területe közel 1.400 négyzetméter, ezen belül kerül kialakításra a képzési központ.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!