Kézilabda
Fekete Bozsana

Zajlik a csapatbajnokság

Publikálva: 2020.06.29 Frissítve: 2020.07.01 Tenisz

Két győzelemmel kezdte a férfi teniszezők idei itthoni csapatbajnokságának legmagasabb osztályát, a Szuperligát az MTK Budapest, és ezzel be is biztosította helyét az elődöntőben, de még nem dőlt el, csoportja első vagy második helyéről.

Címvédők vagyunk, és ehhez méltóan kezdtünk az idei csapatbajnokságban: a hétvégén két fordulót is lejátszottak a csoportküzdelmek során, és mind a kettőt megnyerte az MTK Budapest. Az elsőt a Pasarét TK otthonában 5-2-re, ami az első játéknap legfölényesebb diadala lett – a kvartettünk másik két csapatának csatáját a Kőszegi SE nyerte meg 4-3-ra a Budaörsi SC otthonában. Vasárnap csapatunk a budaörsieket fogadta, és verte meg simán 6-1-re, és mivel a másik ágon a kőszegiek meg a pasarétieket múlták felül nagy küzdelemben 4-3-ra, kettészakadt a tabella: a csoport első két helyezettje, az MTK Budapest és a Kőszegi SE két-két győzelemmel áll, a másik két gárda, a Pasarét TK és a Budaörsi SC pedig két-két vereséggel.

Zajlik a csapatbajnokság

És mivel már csak egyetlen forduló van hátra a körmérkőzéses szakaszból, ez azt jelenti, hogy a két veretlen már biztosan továbbjutott a felsőházi rájátszásba, vagyis az elődöntőbe. Hogy melyik csapat hányadik helyezettként, az kedden dől el, a csoportküzdelmek utolsó játéknapján. Nem mindegy a helyezés, mert a másik csoportban nagyon erősnek és biztos győztesnek látszik a Somogyi Electronic-Győri AC – amely tavaly is a legnagyobb kihívónk volt, hisz ellene nyertünk a döntőben –, szintén kettőből két sikernél tart, és várhatóan a mi csoportunk másodikjára vár az elődöntőben a feladat, hogy megütközzön vele. Persze az MTK-nak nincs félnivalója, főleg, ha a rájátszásra beszáll az aduásznak szánt Fucsovics Márton és Gombos Norbert.

Eredmények
Eredmények
 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!