Kézilabda
Andróczki Flóra

Az utolsó hazai meccs jön

Publikálva: 2017.12.02 Frissítve: 2017.12.02 Labdarúgás

Szépen búcsúzhatunk 2017-ben a stadiontól.

                              
                                                                  A beharangozó támogatója


A tavaszi szezonból előrehozott első fordulóban az Aqvital FC Csákvár együttesét fogadjuk. Együttesünk a Kisvárda elleni vereséget követően a Siófok ellen a bajnokságban, a Gyirmót ellen pedig a kupában aratott sikert, mondhatjuk tehát, kijöttünk a hullámvölgyből. A hazai mérlegünk továbbra is makulátlan a bajnokságban, idén pedig utoljára örvendeztethetjük meg a közönséget győzelemmel.

A Csákvár gyengélkedett a szezon elején, így a nyolcadik forduló után Szanyó Károlyt Szijjártó István váltotta a kispadon. A szakember munkája kezd beérni, hiszen az utóbbi négy meccséből egyet sem veszített el a Csákvár: legyőzték a Barcikát és a Szegedet is és ikszeltek a Soroksárral és a Doroggal. A jó sorozat ellenére még mindig csak a 18. helyen állnak, de aligha vehetjük őket félvállról.

A találkozó előtt sérült csapatkapitányunk az M4 Sportnak elmondta, a sikerek ellenére nem szabad nagy mellénnyel nekimenni az ilyen találkozóknak, hiszen az rosszul sülhet el.

– Hibát követnénk el, ha változtatnánk a hozzáállásunkon. Egyelőre minden klappol, jól állunk, de a célunk nem csupán a feljutás, meg akarjuk nyerni a bajnokságot.

A két csapat mérkőzéseinek története meglehetősen rövid, hiszen hivatalos bajnoki mérkőzésen most második alkalommal találkoznak.

Az első meccsen, a 2017/18-as szezon nyitómérkőzésén, Csákváron 2-1-re nyert az MTK Budapest Deutsch és Takács góljának köszönhetően.

A találkozón Feczkó Tamás nem számíthat a sérült Balogh Bélára, (Achilles-ín) Borbély Bálintra (lábszárséürlés), Farkas Balázsra (műtét után lábadozik) és Kanta Józsefre (izomszakadás) sem.

Az összecsapást Molnár Balázs vezeti, munkáját Barna Gábor, Kormányos II. Gábor és Kis Zoltán segíti. 

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Merkantil Bank Liga, 20. forduló
MTK Budapest – Aqvital FC Csákvár
2017.12.03. 15:00 – Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
TV: M4 Sport

Az utolsó hazai meccs jön

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!