Atlétika
Jankovics Dániel

Az FC Slovácko és az Admira Wacker ellen bizonyítottunk

Publikálva: 2018.01.23 Frissítve: 2018.01.23 Sándor Károly Akadémia

Mindhárom akadémiai csapatunk neves nemzetközi utánpótlás-nevelő klubbal csapott össze.

U19

1. FC Slovácko – MTK Budapest 2-1

U19-es csapatunk a cseh Slovácko korosztályos csapatánál járt vendégségben. A hazaiak legutóbb három játékost adtak a nemzeti csapatba, így minőségi ellenfél várt Salkovics Gábor csapatára. A kezdőben Varasdi – Balogh, Molnár, Jámbor, Nagy – Dencinger, Mezei, Gréczi – Babinszky, Németh és Fodor kapott lehetőséget, a kispadon Kugli, Modrovics és Bidzilya szerepelt egy próbajátékos mellett. A mérkőzés hazai sikert hozott, csapatunk szépítő gólját Kugli szerezte.

U17
1. FC Slovácko – MTK Budapest 1-3

Szintén a cseh Slovácko volt terítéken Székely Zsolt idősebbik csapatának. Az elmúlt időszakban ellenfelünk U17-es keretéből a válogatottba rendszeresen adtak játékosokat, így nem ígérkezett könnyűnek a mérkőzés. Az összeállítás is erre engedett következtetni, hiszen a Vukman – Gézárt, Balogh B., Mogyorósi, Kópis – Kata, Kosznovszky, Kovács – Zuigéber, Pál, Törőcsik 11 stabil, sokat játszó csapat. A kispadon Balogh M., Font-Borza, és három próbajátékos foglalt helyet. A gólokat a bajnoki félévben remekül teljesítő Zuigéber és Törőcsik mellett Kovács szerezte.

U16
Admira Wacker – MTK Budapest 1-1

A sort U16-os csapatunk zárta, a legfiatalabb akadémisták Mödlingbe utaztak osztrák ellenfelükhöz. Az Admira U16-os csapatából legutóbb két játékos került be a válogatottba, így minőségben ők sem szenvedtek hiányt. A Winter – Tarjáni, Várkonyi, Csinger, Béres – Kiss, Vertetics, Strohmayer – Szalka, Sali, Galó kezdőcsapat, kiegészítve a kispadon Nagy, Abért és két próbajátékos jelenlétével, a borús ég alatt lejátszott mérkőzésen méltó ellenfele volt az Admirának, és Strohmayer találata révén döntetlennel utazhatott haza.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!