Karate
Sterck Laura

A Haladást fogadjuk

Publikálva: 2018.12.08 Frissítve: 2018.12.08 Labdarúgás

Az idei utolsó hazai bajnoki következik.

Az OTP Bank Liga idei utolsó hazai mérkőzésén a bajnokság sereghajtóját, a Szombathelyi Haladást fogadjuk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Horváth Ferenc csapatának idegenben idén nem igazán megy a játék, hiszen nyolc mérkőzésből hetet elvesztettek vendégként. Az előző fordulóban, hazai pályán a DVTK-t fogadták, és 1-1-es döntetlent értek el, hétközben pedig az Iváncsa gárdáját verték 4-2-re a Magyar Kupában.

A mieink továbbra is a negyedik helyen állnak a bajnokságban, azonban az utóbbi két forduló nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna: a DVTK otthonában 3-2-re kaptunk ki, majd hazai pályán a DVSC ellen szenvedtünk 1-0-ás vereséget, hiába játszottunk fölényben a találkozó nagyrészében.

A két együttes 111 első osztályú bajnokit játszott, ebből 50 MTK siker, 28 döntetlen, valamint 33 Haladás diadal született. Legutóbb augusztusban találkoztunk a Halival, akkor idegenben 2-1-es győzelmet arattunk Schäfer és Gera góljával.

Vezetőedzőnk elmondta, a lehetőségek kihasználása lehet a kulcs a hétvégi összecsapáson. 

– A legfontosabb, hogy a szurkolóink ugyanúgy velünk legyenek, mint ahogy eddig tették az elmúlt másfél évben, amiért rendkívül hálásak vagyunk. Masszívan, szervezetten védekező csapattal fogunk találkozni, remélem sok helyzetet alakítunk ki, és értékesítjük is azokat, így újra együtt fogunk tudni örülni a szurkolókkal.

Feczkó Tamás újra számíthat George Patrick Ikenne-Kingre, Deutsch Bencére és Korozmán Kevinre, viszont sérülés miatt Horváth László nem bevethető.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatók.

OTP Bank Liga, 17. forduló
MTK Budapest–Szombathelyi Haladás
2018. december 8. 17:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!