Atlétika
Vári Péter

„Védőként természetesen nem az az első számú feladatom, hogy gólt rúgjak, éppen ezért a találatnak természetesen nagyon örültem.”(LAPSZEMLE)

Publikálva: 2016.09.24 Frissítve: 2016.09.23 Labdarúgás

Poór Patrik második élvonalbeli gólját jegyezte a Diósgyőr ellen, legutóbb 2014-ben a Ferencváros ellen volt eredményes. Védőnket a rangado.hu kérdezte.

Szerda este Dunaújvárosban fogadta a Diósgyőrt az MTK Budapest. Egyik fél sem volt könnyű helyzetben, hiszen a fővárosiak ötgólos kispesti vereség után várták a játéknapot, míg a diósgyőriek utoljára a második körben tudtak győzedelmeskedni. Az MTK Budapest játékosa, Poór Patrik szerint a győzelmi kényszer nyomát nem lehetett érezni pályán belül.

– Ennek semmilyen nyomát nem éreztem, természetesen a kispesti vereség miatt csalódottak voltunk, de szerencsére közel volt egymáshoz a két mérkőzés, így hamar túl tudtuk magunkat tenni a vereségen – meséli az MTK egyszeres válogatott labdarúgója. Tudjuk, hogy a Honvéd ellen nem játszottunk jól, de keseregni nem volt időnk. Profi játékosok révén mentálisan is kellőképpen fel tudtunk pörögni a DVTK elleni mérkőzésre, végeredményben pedig javítani tudtunk.

Elolvasom a teljes cikket a rangado.hu oldalon.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!