Atlétika
Moravcsik Angéla

„Nem elsősorban az Extraligás ellenfelekkel gyűlt meg a bajom”

Publikálva: 2020.04.28 Frissítve: 2020.04.27 Röplabda

Női röplabdacsapatunk legrutinosabb tagjával, Nagy Fannival értékeltük a szezont.

– Az idei volt az első szezonunk az Extraligában, tudtuk, hogy ez az év a tanulásról fog szólni. Hogy érzed, mennyire sikerült felvenni a ritmust?

Nyilván a szezon elején akadtak nehézségeink, belefutottunk egy-két nagyobb pofonba, de erre számítottunk is: egészen más légkör fogadott minket, mint az NB I Ligában. A közösség csodálatos volt, erre nem lehetett panasz, és az idő múlásával aztán a pályán is egyre jobban összeértünk. A csúcsformát a rájátszásra időzítettük, és a Városmajorban bizony jó esélyünk lett volna bárkivel szemben.    

– Nagy Fanninak hogy sikerült ez a szezon?

Nem elsősorban az Extraligás ellenfelekkel gyűlt meg a bajom az idén, sokkal inkább önmagammal. Az alapszakasz első fele nem úgy sikerült, ahogy elvártam, de december környékén elkezdtem kilábalni ebből a gödörből. Sokat vártam magamtól és a csapattól is a rájátszásban, sajnálom, hogy erre végül nem került sor.

– Van benned bármi hiányérzet? Bármi, amit utólag másként csinálnál?

Elsősorban a saját teljesítményemmel kapcsolatban van bennem hiányérzet, nem tudom, miért nem jött ki a lépés az első pár hónapban. A bajnokságot illetően azt bánom, hogy elmaradt a rájátszás: nagyon vártuk és rengeteget készültünk rá. Az előző két szezonban is úgy alakítottuk az edzésmunkát, hogy a play-offra legyünk csúcsformában.

– Mi volt számodra a szezon fénypontja?

Az UTE elleni 3:2-es győzelem alkalmával mutattuk meg először, mire vagyunk képesek, vagy említhetném akár a jászberényi tévés meccsünket is, de egyértelműen a Nyíregyháza elleni győzelem volt a csúcs.   

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!