Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Vívás: Aranyérmes lányok, bronzérmes fiúk

Publikálva: 2021.05.22 Frissítve: 2021.05.23 Vívás – tőr/párbajtőr

Szenzációsan szerepeltek párbajtőrcsapataink.

Szombaton, Budapesten rendezték a kadet férfi és női párbajtőr országos csapatbajnokságot. A küzdelem a férfiak versenyével kezdődött: a Somody Soma, Koska G Bendegúz, Balázs Bence, Szalai Zalán összeállítású kvartett az első meccsen 45-30-ra megverte a BHSE II. csapatát. Ezt követően az OVSE-Jövő Záloga gárdáját vertük 45-38-ra, majd az elődöntőben 45-24-es vereséget szenvedtünk a BVSC ellen. A bronzmeccsen nagyon egyben voltak a fiúk, 45-27-re legyőzték a BHSÉ-t, így a harmadik helyen zárták a versenyt.

Második számú csapatunk (Dunay Máté, Marschall Attila, Bene Zoltán, Pacsay Benjámin) a Vasas és a Vasas II. sima legyőzése után a végső győztes Balaton Vívóklub ellen kapott ki 40-38-ra, ezután az SZVSZSE ellen nyert, az OVSE ellen kikapott, ezzel a hatodik helyen végzett.

A lányok mezőnyében a Wimmer Dorina, Miskó Dorina, Marschall Réka, Nébald Franciska összeállítású együttes hibátlanul, mondhatni könnyedén menetelt a döntőig. A finálé rendkívül izgalmasan alakult, végül Wimmer Dorina remek hajrájának köszönhetően 39-38-ra kék-fehér győzelmet ünnepelhettünk. A második számú négyesünk (Gajzinger Dóra, Csendes Luca, Parlagi Regina, Sipos Panni Mandula) a nyolcadik helyen zárt.

Vívás: Aranyérmes lányok, bronzérmes fiúk

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!