Kézilabda
Kobela Tamara

Visszavágott a Vasas (GALÉRIA)

Publikálva: 2017.02.02 Frissítve: 2017.02.02 Röplabda

Nem adott esélyt a Vasas-Óbuda.

Vasas-Óbuda – MTK Budapest 3-0 (17, 17, 17)

Vasas-Óbuda: Routree 13, Sklar 23, Török K. 10, Pekárik 3, Hardy 5, Kountoura 4
Csere: Lévai (liberó), Kiss G., Durst
Vezetőedző: Jókay Zoltán

MTK Budapest: Szűcs K. 11, Lakatos E. 5, Hackl 7, Lutter 1, Papp O. 2, Petőváry 7
Csere: Nagy F. (liberó), Kilyénfalvi 1, Tímár E.
Vezetőedző: Alberto Salomoni

Szerda este rendezték a női röplabda 11. fordulójából elhalasztott Vasas-Óbuda –MTK Budapest mérkőzést. A találkozót megelőzően a vendégek a harmadik, meg a hazaiak a negyedik helyen álltak a tabellán.

Eleinte kiegyenlített játékot hozott az első szett, sokáig fej-fej mellett gyűjtötték a pontokat a felek. A játékrész derekához közeledve azonban le tudta szakítani ellenfelét a frissebbnek, élesebbnek tűnő Vasas-Óbuda, így hiába kért időt Alberto Salomoni kétszer is, a hazaiak várhatták előnyből a folytatást (25-17).

A második játszma rémálomszerűen kezdődött, Jókay Zoltán tanítványai 5-0-ás rohammal indították a játékrészt. Az idő múlásával egyre nőtt a különbség a két csapat között, a kék-fehérek elvétve tudtak csak blokkolni, illetve mezőnyben felnőni ellenfelükhöz, így sajnos tovább nőtt a Vasas előnye (25-17).

A rossz kezdés ellenére ekkor még bizakodtak a kék-fehérek szurkolói, a csapat az UTE ellen már bizonyította, nem adja fel egykönnyen. Alberto Salomoni tanítványai sajnos ezúttal nem tudtak csodát tenni, a hazaiak – a 23 pontot szerző Emily Sklar vezetésével – megnyerték a harmadik szettet, és így a meccset is (25-17).

Alberto Salomoni: – A Vasas elsősorban azzal tudott nyerni, hogy nem voltak hullámvölgyek a játékában. Felkészültünk az ellenfélből, de úgy tűnt, hogy a játékosok hamar elfelejtették a megbeszélteket a pályán. Nem játszottunk jól, reális az eredmény. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!