Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Vereség a 9. fordulóban

Publikálva: 2019.12.11 Frissítve: 2019.12.10 Kosárlabda női

16 percig tartottuk a lépést a Csata csapatával.

Női amatőr NB I piros csoport, 9. forduló
Csata Diáksport Egyesület–MTK Budapest 69-45 (14-17, 26-9, 18-8, 11-11)
statisztikai lap

Női kosárlabdacsapatunk az amatőr NB I piros csoportjának 9. fordulójában a Csata Diáksport Egyesület otthonába látogatott. A vendéglátók a 3. helyen álltak a találkozó előtt a bajnokságban, és mindössze egyszer szenvedtek vereséget, így ők voltak az összecsapás esélyesei.

Ez az első negyedben ez egyáltalán nem látszott, ugyanis 9-5-re, majd 17-11-re is vezettünk, mielőtt a hazaiak három pontra csökkentették az előnyünket. (14-17)

A második negyed feléig fej-fej mellett haladt a két együttes, ezután azonban 17-2-es rohamot produkált a Csata, ezzel tetemes előnyre tettek szert a félidőre. (40-26)

A második játékrész elején sem engedte el a gyeplőt a hazai gárda: hamarosan már hússzal is vezettek, a negyed végén pedig 24 pont volt a hátrányunk. (58-34)

Az utolsó etapra a szakmai stáb igyekezett forgatni a csapatot, hogy mindenki lehetőséget kapjon. A mérkőzés megfordítására ugyan már nem volt esély, de a különbség nem is növekedett, így 69-45-re nyert végül a Csata Diáksport egyesület.

Nagy Dóra: – Tudtuk, nálunk erősebb csapat a Csata, és sok játékosuk játszik az NB I-ben. 16 percig bírtuk, addig vezettük is, utána sajnos nagyon elfáradtunk. Ezt követően futottunk az eredmény után, de nem igazán tudtunk változtatni. Azon kell dolgoznunk, hogy a meccs elején mutatott keménységet, sebességet tovább fenn tudjuk tartani.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!